Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuradan once cl sampiyonlugunuz 1'e 100 veriyordu kuradan sonra 1'e 250 oldu.
Ajax la İzmir'de mi oynadıkTahminim ilk maç berabere bitebilir, deplasman malum. Avrupada en son 2023 yılında deplasman maçı kazanmışız. Başımızda iyi bir td olsa belki bişeyler yapardık...
Siz once ligi koyun ligi. Seneye CL icin ilk 4 sart.
Ekli dosyayı görüntüle 316881

Evet ajax maçı var her neyse son 2 yılda tek galibiyeytimiz var deplasmanda.Ajax la İzmir'de mi oynadık
Evet ajax maçı var her neyse son 2 yılda tek galibiyeytimiz var deplasmanda.
Şundan yapmıs
hocam ben zaten adamı savunmuyorum, basiretsizlik acizlik konusunda sana katılıyorum. Konjonktür gereği fazlasını beklemiyorum, futbol hep siyasetle iç içeydi, son yıllarda kucağında..Mevzu siyasete uzak yakin durmak degil dursun denilen adam gs tarihinin en iki yüzlü ve yalanci baskani ,gercekten gs sevgisindenmi bu koltukta duruyor zannediyorsunuz
Ben turkiyede yasiyorum herseyinde farkındayım ama işte herseyi konusamiyoruz
Yas kaç bilmiyorum ama alp yalmandan itibaren tum başkanları iyi bilirim bu herif kadar gs armasini ismini kulübün kurucusu dahil takimi hocasi kısaca herseyi temsil edemeyen ve bunuda acizlikten degil emir eri oldugu icin yapmayan birini kimse savunmasın ,herseyi geçtim
Gs kurucu liderine rakip yoneticileri dahil tribunlerde küfürler edildi hakaretler edildi sözde gs liseli bu herif veya cetesinden 1 kisi bile noluyoruz deyip gösteremedi ve bu herif gittiği gun yine paralarını alamazsa bizi dava edecektir oyle tiynette birisi

Sosyal medyadada fazla hyplandı böyle olunca bizimkiler çok ciddiye alıyorlar bence eleyeceğizeleriz gibi geliyor. bunlar niyeyse bize fazla dilenmişler yüzde 90 turu geçeriz söylemleri tam kapak yapmalık duruyor.