GSC Haber Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rakibimiz Liverpool Oldu

Juve daha iyi takım Liverdan
Liverın hocasıda dandik
Son Notingham maçındaki Liverı hatta premier ligdeki son 5 maçınıda düşününce elememiz gayet olası bana göre
Gözümüzde büyütülecek bir durum değil. İyi odaklanıp doğru 11 ve doğru taktikle şansımızın olduğunu düşünüyorum
İnanın Juve daha iyi takım

Tahminim ilk maç berabere bitebilir, deplasman malum. Avrupada en son 2023 yılında deplasman maçı kazanmışız. Başımızda iyi bir td olsa belki bişeyler yapardık...

liverpool ve chelseayi geçip muhtemelen real ile eşleşiriz

Mevzu siyasete uzak yakin durmak degil dursun denilen adam gs tarihinin en iki yüzlü ve yalanci baskani ,gercekten gs sevgisindenmi bu koltukta duruyor zannediyorsunuz
Ben turkiyede yasiyorum herseyinde farkındayım ama işte herseyi konusamiyoruz
Yas kaç bilmiyorum ama alp yalmandan itibaren tum başkanları iyi bilirim bu herif kadar gs armasini ismini kulübün kurucusu dahil takimi hocasi kısaca herseyi temsil edemeyen ve bunuda acizlikten degil emir eri oldugu icin yapmayan birini kimse savunmasın ,herseyi geçtim
Gs kurucu liderine rakip yoneticileri dahil tribunlerde küfürler edildi hakaretler edildi sözde gs liseli bu herif veya cetesinden 1 kisi bile noluyoruz deyip gösteremedi ve bu herif gittiği gun yine paralarını alamazsa bizi dava edecektir oyle tiynette birisi
hocam ben zaten adamı savunmuyorum, basiretsizlik acizlik konusunda sana katılıyorum. Konjonktür gereği fazlasını beklemiyorum, futbol hep siyasetle iç içeydi, son yıllarda kucağında..

Ya böyle muhabbetleri pek sevmem de,

Şimdi ŞL yarı final ve final maçları zaten her türlü aşırı reyting alıyor.

Son 16 ve çeyrek finalde de en iyi reytingi alacak maçlar, eşleşmeler ne ise resmen onlar gelmiş. Sporting gibi Bodo gibi reytingi düşük takımları da o tarafa kendi aranızda elenin gidin diye dehlemişler.

Biz ne alaka o zaman demeyin, Galatasaray sosyal medyada olsun vs etkileşimi ve reytingi yüksek bir kulüp. UEFA bizle ilgili bi post atıyor almadığı kadar etkileşim alıyor anasını satayım.

Totnem olsaydı gerçekten kebap olurdu. Şimdi zor gerçekten. Jimnastiğin şansına yine liverpol maçına denk geldi. Bence Okan bir secim yapacak. Ligi bırakmadan olabildiğince bu iki maçta iyi oyun olacak tur olur olmaz bilinmez. Ligi salmayalım bu tescillilere. Ahh ucuz yollu bir forvet alsaydık ahh

HCLxs22XUAArgY6

Geri
Üst Alt