GSC Haber Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rakibimiz Liverpool Oldu

ingiliz takımları elenmeyecek takım değil city belki arsenal hariç. beşiktaş zamanında penaltılarda eledi bunları içerde iyi oynarsak ihtimal var.

bodo - sporting

Liverpool gelmesi daha iyi oldu. Totenham gelir elenseydik onun etkisi takım üzerinde olumsuz olurdu şimdi 0 beklentiyle 2 maç oynayacağız. Elenirsek kimse dert etmez elersek zaten çok büyük olay

Boğulacaksak büyük deryâda boğulalım.
Galatasaray’ın kolay lokma olmadığını cem‘-i Avrupa’ya nümâyış edeceğiz.

Bunun adi Champions League
Bu kadar da değil abi ;D

Her yıl illa arada bir orta seviye bir takım olur. Biz mesela son gruptan çıktığımızda Schalke'yle eşleşmiştik. Ondan bir sene sonra çok iyi durumda olmayan Chelsea'yle eşleşmiştik. Daha eskilere gideyim Nantes, Sturm Graz gibi takımlara denk gelmiştik (onlar eleme değildi gruptu ama anlatabilmişimdir) ya da çok formda olmayan Roma gibi takımlara denk gelmiştik.

Burada bak dikkat edersen hepsi en top takımlar ve hepsi bir şekilde formda, öyle atıyorum Milan gibi adı var sanı yok takım değiller yani. Bu seneki gibi bir zorluğu hiç hatırlamıyorum gördüğümü.

Bjk ve Ts depleri Liverpool maçlarına denk geliyor ha

Ben böyle işin

Osimhen lig maçından çok ŞL maçına çıkacak bu sezon

Bu kadar da değil abi ;D

Her yıl illa arada bir orta seviye bir takım olur. Biz mesela son gruptan çıktığımızda Schalke'yle eşleşmiştik. Ondan bir sene sonra çok iyi durumda olmayan Chelsea'yle eşleşmiştik. Daha eskilere gideyim Nantes, Sturm Graz gibi takımlara denk gelmiştik (onlar eleme değildi gruptu ama anlatabilmişimdir) ya da çok formda olmayan Roma gibi takımlara denk gelmiştik.

Burada bak dikkat edersen hepsi en top takımlar ve hepsi bir şekilde formda, öyle atıyorum Milan gibi adı var sanı yok takım değiller yani. Bu seneki gibi bir zorluğu hiç hatırlamıyorum gördüğümü.
O cok nadiren olan seyler.
Normalde CL'de artik son 8 kulup kaldi mi genelde baba takimlar kaliyor.
Bu saatten sonra Union SG ya da Young Boys gibi takimlari beklemiyorsun herhalde :)
Son yillarin favori takimlari zaten Barca, Real, City, Arsenal, Bayern, PSG ve Inter.
Bu kupada final yapmak isteyen takim bunlari elemesi lazim.

Geri
Üst Alt