Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.031
- 101.256
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normali derin veya orta blok savunmadır da zerre oynamayı bilmiyoruz onları. Biz yine en iyisi hurra ön alan presi yapalımBi başlık açın futbol bilgini kardeşler deplasmanda nasıl oynamalıyız ?
Biz bu yoldan şampiyon olursak zaten bize 5 tane şl kupası versinler.Gruptan çıkıyorsun Juventus
Onu eliyorsun Liverpool
Mucize olup onu da elesen PSG
Onu da geçtim desen Bayern-City-Madrid (muhtemelen City)
Onu da elesen finalde Arsenal ya da Barça (muhtemelen Arsenal)
Ne lan bu
Ekli dosyayı görüntüle 316872
Totemci idneler
bodo - sporting
Bunun adi Champions LeagueGruptan çıkıyorsun Juventus
Onu eliyorsun Liverpool
Mucize olup onu da elesen PSG
Onu da geçtim desen Bayern-City-Madrid (muhtemelen City)
Onu da elesen finalde Arsenal ya da Barça (muhtemelen Arsenal)
Ne lan bu
Ekli dosyayı görüntüle 316872
Onun suratina internatzionaaaaale diye bagirasim varCarrager %99 eleriz demişti gs'yi. Bizim takımı hırslandırır inşallah
93 manchester united herhalde2 ayaklı turlarda elediğimiz en iyi takım kim?
Bu kadar da değil abiBunun adi Champions League

93 Gala - Manu2 ayaklı turlarda elediğimiz en iyi takım kim?
O cok nadiren olan seyler.Bu kadar da değil abi
Her yıl illa arada bir orta seviye bir takım olur. Biz mesela son gruptan çıktığımızda Schalke'yle eşleşmiştik. Ondan bir sene sonra çok iyi durumda olmayan Chelsea'yle eşleşmiştik. Daha eskilere gideyim Nantes, Sturm Graz gibi takımlara denk gelmiştik (onlar eleme değildi gruptu ama anlatabilmişimdir) ya da çok formda olmayan Roma gibi takımlara denk gelmiştik.
Burada bak dikkat edersen hepsi en top takımlar ve hepsi bir şekilde formda, öyle atıyorum Milan gibi adı var sanı yok takım değiller yani. Bu seneki gibi bir zorluğu hiç hatırlamıyorum gördüğümü.