Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Maçları Artık Tivibu ve TRT'de!

dsmartın işi bitti. lig yok cl yok avreupa yok tkupası yok. sadece hazılrık maçları kaldı. dsmart aboneleri sözleşme feshetmeye başlarlar yakında.

Full paketi 22 TL tivibunun CL zammı ne kadar olacak. Bu tür durumları genelde fırsata çevirir hele TTNet gibi bir kurumsa...

D-Smart sahibi olsaydım, Doğan Yayın Gruplarına büyük tazminat davaları açardım.

dsmartın işi bitti. lig yok cl yok avreupa yok tkupası yok. sadece hazılrık maçları kaldı. dsmart aboneleri sözleşme feshetmeye başlarlar yakında.
Al Jazeera Cine 5' i satın aldı ve D-Smartla ortaklık kurup Süper Lig' i satın almak istiyorlar. Eğer ortaklık sağlayamazlarsa D-Smart TMSF' nin hâlâ elinde bulunan Digitürk' ün %51 hissesini satın almayı düşünüyormuş. Bu yönde çalışmaları var. Şahenk burayada el atacak. Adamda para çok.

GT-I9300 Tapatalk

Futbol 22 kışı ile oynanan ve sonunda taraftarın sifre ile parası olmayana ızletılmeyen bi oyundur, burak yılmaz trıplerı için receıver alacak kadar param yok. Hagı ve sabrı ugandan maçlar yaşamışlar için hele hiç yok.

50'den aşağı satmazlar, piyasa o civarda çünkü.

Degişen birşey yok. Uefanın açık kanalda yayınlandıgı maçları yayınlıcak Trt.

İyi oldu bu şekilde elediğimiz Juventusun 4'te 1'i kadar para almıştık belki bu çarpık düzen değişir..

böyle olacağı belliydi zaten dsmartın internet paketlerini tv ile beraber ucuza satmasından ,önce euroleague gitti şimdi avrupa maçları, yakında f1 , nba ve la liga da gider doğan grubu spordan elini çeker herhal

Sky Deutschland der geçerim.. Almancılara selam. Lazımsa da mesaj atın orda çalışıyorum.

Yayın hakları için ne kadar verilmiş onlarda yazılsaydı iyi olurdu. Dsmartla aralarında uçurum olacak. Dsmart cok ucuza kapatmıştı çünkü. Bir ülkede herkes bir takıma düşman olur mu yahu. Anlaşılan seneye el birligi ile feneri zengin yapacaklar :)

1 Aralıkta TRT Spor HD kanalı yayına başlayacak. Önümüzdeki sezondan itibaren TRT Salı ve Perşembe günlerinden seçeceği 1' er maçı bu kanaldan ve SD kanalından yayınlamayı düşünüyormuş.

GT-I9300 Tapatalk

tivibunun paketleri 10tlden 22tlye kadar değişiyor

bakalım nolacak merak ediyorum

böyle olacağı belliydi zaten dsmartın internet paketlerini tv ile beraber ucuza satmasından ,önce euroleague gitti şimdi avrupa maçları, yakında f1 , nba ve la liga da gider doğan grubu spordan elini çeker herhal

Arkadaşım yeni almıştı bu kampanyayla .. Çok bozulacak öğrenince :D

Geri
Üst Alt