Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.537
- 6.260
- 673
Feramuzum heryerde milleti galeyana getirme çabaların var. Dikkat et tıklatırlar sana bakrezil futbol istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feramuzum heryerde milleti galeyana getirme çabaların var. Dikkat et tıklatırlar sana bakrezil futbol istifa
Ligde her sene şampiyon olmamız gerekiyor bu arenada yer almak için. İkisi de lazımLig daha onemli diyen arkadaslara sevgilerle selam olsun.
Her sey hayal etmekle baslar.
Özelim acının yoğunluğu vücudunu fena sarmış. Şimdi ben seni ehlileştireceğim bu saatten sonra öv dediğimi öveceksin söv dediğime söveceksin.Feramuzum heryerde milleti galeyana getirme çabaların var. Dikkat et tıklatırlar sana bak![]()
Ustandan aldığını ustana satma bebeğim. Acı canını yakmış belli kiÖzelim acının yoğunluğu vücudunu fena sarmış. Şimdi ben seni ehlileştireceğim bu saatten sonra öv dediğimi öveceksin söv dediğime söveceksin.
Eleştiri kültürü önemli dostum hadi selametleUstandan aldığını ustana satma bebeğim. Acı canını yakmış belli ki
Neyse feramuz öpüyorum kardeşim dikkat et kendine![]()
Önemli tabi. Ama daldan dala kucaktan kucağa gezmek çok kötü bebeğim feramuz sende az dikkat et kendineEleştiri kültürü önemli dostum hadi selametle![]()
kudur aslanım böyle bebeğim falanÖnemli tabi. Ama daldan dala kucaktan kucağa gezmek çok kötü bebeğim feramuz sende az dikkat et kendine
Forumun şaklabanı olmak malum zor iş
kudur aslanım böyle bebeğim falanmisin
![]()
Onemsenmesin degil konu, avrupayo bosverelim diyen de var fazla sayida (forum ozelinde degil , genel)Ligde her sene şampiyon olmamız gerekiyor bu arenada yer almak için. İkisi de lazım
bir erkeğe bebeğim dersen katılabilirsin egemenimhocanın bizi göt ediyor olmasının bana keyif vermesi gökkuşağı ekibinde benim de yer aldığıma dair bir belirti midir ?
Valla takimlara bakinca ilk 8nensiralanan, ki alttan 2 tane daha gelir o poizyson icin , epey zorlu olacak ama adim adim bakmak lazim.Gilloise evde yendimiz an ilk 8 hedef olabilir artik allah ne verdiyse riske girip oynarsin son maclari