GSC Haber Şampiyonlar Ligi'nde 4. Haftanın Puan Durumu

uefa'nın anasayfası CİMBOM

Untitled-1.jpg

4 maç sonunda 3 puani olan takimlarin geriye kalan 4 macta 7 puan toplayabilmeleri hiç kolay degil; 10 puan ilk 24 icin yeterli olacaktır.
Frankfurt macinda Osimhen olsaydi, belki o macida kazanirdik.

Feramuzum heryerde milleti galeyana getirme çabaların var. Dikkat et tıklatırlar sana bak :)
Özelim acının yoğunluğu vücudunu fena sarmış. Şimdi ben seni ehlileştireceğim bu saatten sonra öv dediğimi öveceksin söv dediğime söveceksin.

İç sahadaki maçları kazanmak şart.

Kalan maçlar daha zorlu olacak.

Monaco deplasmanında 1 puan belki de 8. Sırayı getirebilir bu durumda.

Ama averaj da çok önemli. İlk 8 hala çok zor ama ilk maçtan sonra konuşmak imkansızdı.

Artık ihtimal var. Bir ihtimal Galatasaray için varsa imkansız değildir.

İlk 8 için ayrıca bakınca:

Bayern 12
Arsenal 12
İnter 12 (zor maçları olsa da)
M.City 10 (Bodo ve Leverkusen’i yenerler)
R.Madrid 9 (maçları kolay)
Liverpool 9 (maçları kolay en az 9 alırlar)

Newcastle
Galatasaray
Tottenham
Barcelona

Buradan çıkabilir 8.

Puan durumuna bakınca aklıma şu Avrupa Süper ligi geldi yine.
Yani gerçekten kurulsa bu ve biz artık sadece orada oynarsak Şampiyonlar ligini kazanmış kadar sevinirim.
Türkiye’deki hakemlerden ve algıcı rakiplerden bıktım. Ligimizi zaten bizden başka takan yok. Yancı kuruluşun ve fenerasyonun verdiği para zaten Osimhen’in maaşını bile karşılamıyor.

Şu puan durumuna bakarken yakın geçmişi unutmayalım lütfen… kuralar çekildiği gün cl deki en zor 2. Kurayı biz çekmiştik… Hatta @Ata B. Oğuz ya bir konu açmasını rica etmiştim… Avrupa da başarı derken başarı kıstası belirlensin diye… Orada herkesin ortak fikri ilk 24 e kalmak başarıdır olmuştu. İlk 24 ün başarı olarak adledildiği bir durumdan ilk 8 konularına giriş yaptık… Bunu iyisiyle kötüsüyle yönetim, hoca ve oyunculara borçluyuz… bir de içeride dışarıda ayrılan tüm koltukları dolduran taraftara… Biz birlik olduğumuzda, inandığımızda başaramayacağımız hiçbirşey yok… Ancak bizim kültürümüzde O cu Bu cu olmak var… birisini çok severken diğerinden nefret etmek var, haset var, kin var… Bunlardan kurtulup sevgi ortamı yakaladığımız gün, sadece futbolda değil hayatım her alanında başarılı ve mutlu oluruz…

ilk 8 için fazla yükselmemek lazım. Adı üstünde CL.

Gilloise evde yendimiz an ilk 8 hedef olabilir artik allah ne verdiyse riske girip oynarsin son maclari

Gilloise evde yendimiz an ilk 8 hedef olabilir artik allah ne verdiyse riske girip oynarsin son maclari
Valla takimlara bakinca ilk 8nensiralanan, ki alttan 2 tane daha gelir o poizyson icin , epey zorlu olacak ama adim adim bakmak lazim.

Hic bir maca cepte dememek gerek.

İlk hedef monaco macina 12 puanla gitmek
Sonraki hedef madrid macina 15 puanla baslamak
Herhalde final niteliginde olacaktir o amc (heriflerde 4 macta cok parkak degiller puan olarak, onlar da zorlayacaktir)

Cok guzel heyecan su ya.

Geri
Üst Alt