- 15 Eylül 2020
- 7.596
- 6.304
- 673
Sana öyle bir tek canım. Senin öyle olduğunu düşüdüğüm için kendini kötü hissetme diye ahahaha Maço erkek gibi girmek istemedim sana kıymetimi bil yavrumkudur aslanım böyle bebeğim falanmisin
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana öyle bir tek canım. Senin öyle olduğunu düşüdüğüm için kendini kötü hissetme diye ahahaha Maço erkek gibi girmek istemedim sana kıymetimi bil yavrumkudur aslanım böyle bebeğim falanmisin
![]()
sen ne kafa açıyorsundur ya çevrendekilere allah sabır versinSana öyle bir tek canım. Senin öyle olduğunu düşüdüğüm için kendini kötü hissetme diye ahahaha Maço erkek gibi girmek istemedim sana kıymetimi bil yavrum![]()
Olm beni boşver hadi sadece çevrem koca forum ilallah etti senden laa. Nasıl becerdin bilmiyorum. Bana dediğine bak. Senin çevren kalmamıştır laasen ne kafa açıyorsundur ya çevrendekilere allah sabır versin![]()
![]()
Bizim ne yapacağımızın da garantisi yok gosmerimNapoli gereksiz bir eslesme olur bu sezon pek istemem acikcasi ne yapacaklari hic belli olmuyor

Neden bugün bitsin rdas daha 4 maç varBugün bitseydi
Galatasaray - Napoli galibi Liverpool ile oynayacaktı.
Allah korumuş
1 puan garantilemez 3 puan garantilerUnion'dan alınacak 1 puan ilk 24ü garantiler sonrası ekstra olacak hadi bakalım
Bugün bitseydi
Galatasaray - Napoli galibi Liverpool ile oynayacaktı.
Allah korumuş
1 puan garantilemez 3 puan garantiler
Şimdi hesapladım önümüzdeki 3 maç (USG, Monaco, ATL) bu maçlardan 7 puan çıkarsan dahi son maçta City ye yenilmemen gerekiyor ilk 8 için. O iş çok zor. Mümkün oldukça yukarılarda bitirmeliyiz yinede tabi.Gecen yil 11 puanla kalmis son takim..Dedigin gibi 12 puan garanti son 24 icin ki bizim oyle bir sikintimiz olmayacak insallah ilk 12de bitiririz