GSC Haber Şampiyonlar Ligi'nde 4. Haftanın Puan Durumu

Gelecek maç galibiyeti alıp işi bitirmek gerek. Sonrası ne alırsak kâr.

Rüya gibi daha yukarılara tırmanma ihtimalimiz bulunuyor bir sonraki maçı ve Monaco maçını kazanmak hiç sürpriz olmaz

Union'dan alınacak 1 puan ilk 24ü garantiler sonrası ekstra olacak hadi bakalım

fenerimi eleyen tarihin en iyi Benfica'sı nerede? Ben bulamadım.

Beyler ben analizi yaptım malesef ilk 8 e giremiyoruz nedenide şu.. şuanki ilk 8 deki takımların maçlarına bakın İnter hariç hepsinin maçları kolay yane ilk 7 deki takım ztn kesin ilk 7 olarak tamamlıyor sadece interin patlama ihtimali var o 1 tane slot içinde Barcelona Chelsea Totthanem ve biz kapışıcaz ve İnter şuan 3 puan önümüzde. o yüzden imkansız olarak görüyorum

Şahane bir görüntü. Ben sezon başından beri çok umutluyum bu takımdan birkaç kere de yazmışımdır. Beni şaşırtmıyor o yüzden, çünkü ben Okan Hoca’nın yapmak isteyip de yapamadığı çok şey olduğunu görüyordum, hissediyordum. Çok şükür yapabilmeye başladık o da hatalarından ders almaya başladı.

Dün Lizbon-Leverkusen maçındaydım, atmosfer şahaneydi ama futbol namına hiçbir şey yoktu neredeyse. İyi günümüzde ikisini de zorlanmadan üçlük yaparız. Aklım da hep bizim maçtaydı, Osimhen’in hat trick yapmasına o kadar sevindim ki etrafımdaki üzgün Portekizlilerin yanında maçta kutlama yapacaktım neredeyse :asd:

Ben daha fazlasını bekliyorum. Hatta kuralar çekildiğinden beri o City galibiyeti nasıl olacak oradayım. Okan Hoca manyak gibi oynatacak inşallah takımı.

Gecen yil 11 puanla kalmis son takim..Dedigin gibi 12 puan garanti son 24 icin ki bizim oyle bir sikintimiz olmayacak insallah ilk 12de bitiririz
Şimdi hesapladım önümüzdeki 3 maç (USG, Monaco, ATL) bu maçlardan 7 puan çıkarsan dahi son maçta City ye yenilmemen gerekiyor ilk 8 için. O iş çok zor. Mümkün oldukça yukarılarda bitirmeliyiz yinede tabi.

Bazı sürprizler olmazsa ilk 24 için 9 puan yetecek gibi. Birbirleriyle olan maçlar, şu an ilk 24'te olan ama 9 puan yapması zor takımlarda var Pafos ve kalan fikstür zorluğu nedeniyle Frankfurt ve PSV gibi. O yüzden bakıldığında 24 sınırı 9 puan olacak gibi. İlk 8 ise aksine çok zor 17 puan gerekecek gibi orada.

Geri
Üst Alt