GSC Haber Şampiyonlar Ligi'nde 4. Haftanın Puan Durumu

Beyler ben analizi yaptım malesef ilk 8 e giremiyoruz nedenide şu.. şuanki ilk 8 deki takımların maçlarına bakın İnter hariç hepsinin maçları kolay yane ilk 7 deki takım ztn kesin ilk 7 olarak tamamlıyor sadece interin patlama ihtimali var o 1 tane slot içinde Barcelona Chelsea Totthanem ve biz kapışıcaz ve İnter şuan 3 puan önümüzde. o yüzden imkansız olarak görüyorum
CLde hersey olabilir

Şimdi hesapladım önümüzdeki 3 maç (USG, Monaco, ATL) bu maçlardan 7 puan çıkarsan dahi son maçta City ye yenilmemen gerekiyor ilk 8 için. O iş çok zor. Mümkün oldukça yukarılarda bitirmeliyiz yinede tabi.

Normalde sansimiz olabilirdi ilk 8 icin ..Gecen yil Villa 16 puanla olmus.. 3 mac 7 puan tam 16 ediyor... Ama bu yil bence yetmeyecek ilk 8e..
Cok konusuldu ama Frankfurt macina gel de yanma ..Osimhen olsa cok rahat yenecegimiz takimdi mac sacma bir sekilde koptu..Suraya 12 puanla gelsek ilk 8 garanti gibi birseymis..

ilk 8 mevzusunu şuanın konusu değil bence yine fazla yükseldik

ne zaman ki , USG yi yener monaco maçından en kötü 1 puan alırsın , işler o zaman bambaşka bir boyuta ulaşabilir.

geri kalır madrid ve city

Hele hele içerde madridi yenersek cümbüş o zaman başlayabilir

İlk 24’e kaldık bile. İlk 24 içinde şu an 4 puanlı takımlar var. Puan baremi düşük kalacak bu sezon. İlk sekiz çok zor. Ama yola çıkarken zaten 24’e razıydık gerçekçi bir hedef olarak.

Frankfurt macinda Baris zicti, Sanchez sivadi. Osimhen'lik bir sey yoktu. O sakarliklari yapmasak zaten en kotu beraberlik aliyorduk.

Grupta ilk 8’e girsek bile Çeyrek Final kolay bir hedef değil.

Ama tabi ki grupta ilk 8 takımın arasında günün sonunda Galatasaray yazacak oluşu çok büyük onur olur.

36 takımın arasında böylesine rekabetçi bir ligde o kadar baba takım varken sıralamada ilk 8 çok büyük bir başarı.

Sonrası için genetiğimiz var ama yeterli rekabetçi tecrübemiz yok son 10 yılda.

O yüzden çeyrek final vs diyerek büyüyü bozmadan maç maç bakmaya devam etmeliyiz.

İlk 8 ise muhtemelen gol averajı ya da 1 puana sıkışacak günün sonunda.

İkisinde de dezavantajımız ilk maç ve rakiplerin 3-4 gollü galibiyetler alabilecek Bayern, Liverpool, Barcelona, R.Madrid, Chelsea gibi ekipler oluşu.

Önce bize en zor geleni yapıp USG tarzı takımları yenmeliyiz. Sonrasında hedef Monaco’ya yenilmeyip, A.Madrid’i yenmek olmalı.

City maçı hangi şartlarda oynanacak göreceğiz sonrasında. Pep garantilerse ilk 8’i biraz daha ihtimal olan bir maç olabilir. Diğer türlü hiç bir şekilde kaderde belirleyici maç statüsünde olmamalı o maç.

Nazar değmesin ama eğer sakatlık olmazsa sonraki 3 maçtan minimum 5 puan alırız gibi.
Şimdi haber geçti. PSG'de Hakimi, Nuno ve Dembele birkaç hafta yoklar. Onlar da devre dışı kalırsa şaşırmam. Bir de bu haftaki Marsilya Newcastle maçı önemli. Marsilya mutlaka yenmeli.
Son olarak A. Madrid maçı 21 Ocak. O maça kadar rotasyon için minimum 2 oyuncu gelmeli. Çok eforlu bir maç bizi bekliyor

İlk 8den dusmesi en olasi takimlar inter ve Newcastle fiksturleri zor.. Ama Barca ve Tottenhamin fiksturu rahat onlar girer gibi gorunuyor..
Bizim tek ihtimalimiz onumuzdeki hafta USG'yi yenip bu 2linin yenilmesi olabilir..PSG- Tottenham. Chelsea-Barca oynuyor.. O gazla gidip bir de Monacoyu yenersek gt gibi kalirlar tabi zor ihtimaller

City hariç kalan maçların hepsini kazanabiliriz. Motivasyon eksikliği ve sakatlık olmadığı sürece kalitemiz yeterli.

Geçen sene ilk 4 maçta 10 puan alıp kalan 4 maçta 3 puan almıştık.

Tabii ki durum aynı değil ama aynısını yaşamayız umarım.

Her ne kadar 12 puan toplamak başarı desem de 4 maçta 9 alıp daha öteye gidememek üzücü olur.

Bruggenin temiz golüne bildiğin çökmüşler akşam.
Barcelona kalecisi bile isteye ayağını takıyor sonra engelledi diye ağlıyor.

Her maç bla bla
Lpool maçı gibi konsantre olursak madrid banko 3 p yazarım
Manaco maçında seyirci full bizde olur bu arada 120 eroya cillop gibi yerlerden biletler var

Bu sen hesap kapatma senesi gibi durmakta.
2010'un hesabı görülecektir elbet.
2 tane aşağılık hakemin gözünün önünde verilmeyen penaltımızla tur atlayan aşağılık itlere günün birinde hesabını keseceğiz.

9 puan ile ilk 24'ü bu sene yetecek gibi sanki. Ben bu sene başlarken ilk 24 hedeftir demiştim, hala aynı noktadayım.

Geri
Üst Alt