GSC Haber Şampiyonlar Ligi'nde 5. Haftanın Puan Durumu

Her sezon lige odaklandıktan sonra Avrupa hedefi, hayali neden kuruyoruz. Önceliğimiz her zaman Avrupa olmalı.
Ben kendi adıma 4 yıldır hiç avrupa hayali kurmadım geniş bir kadroyla gitmedikten sonra hayali bırakalım avrupa lig icin bile zorlanır hale geldik ,bizim birsure daha hedefimiz lig şampiyonluğu ve surekli ucl de olmak

Galatasaray çook uzun yıllar sonra Şampiyonlar Liginde 5 maçta 3 galibiyet aldı.

Bir fırsat teptiğimiz doğru. Ancak durumumuz iyi. Ben ŞL öncesi 5 maçta 3 galibiyet pek beklemiyordum şahsen.

turnuva öncesi hepimiz kafamızdan puanlama yaptık. bodo maçına bile 3 yazamayan insanlar vardı normal olarak. ama istisnasız herkes , bütün türkiye usg maçına 3 yazmıştık. hiç olmayacak maçta yenildik. 9 puanla da ilk 24 şansı var ama ben güle oynaya monaco+atletico maçlarından puan bekliyorum. eksiklerin döneceğini var sayarak, 2 maçtan birini kazanabiliriz. karalar bağlanacak bir tablo yok. bir daha ilk 8 hayaline bu kadar yaklaşır mıyız bilinmez ama yapacak bir şey yok. takım da aklını başına alsın artık.

Anlıyorum ilk 8 şahane bir şey elbette, ancak yola çıkarken nereye varmak istediğini unutmamak gerekli

Sezon öncesi hepimiz şunu diyorduk değil mi bu sezon için;
TSL'de şampiyonluk + ŞL'de ilk 24'e kalmak bizim ana hedefimizdir. Ardından ŞL'de kura şansıyla bir üst tura çıkarsak şahane olur. Devamı zaten gelmez.

Yolda bazı şeylerin büyüsüne kapılıp rotadan çıkmamak, yoldan şaşmamak gerekiyor.

Sanki bu sene 10 puan yetecek gibi.

Union SG diye bir takıma kendi evinde yenilmek pek açıklanabilecek birşey değil.

Hele de bariz hoca hatasıyla Jacobs sonrası savunmada 3 adamın yerini değiştirdi diye olunca

Kalan 3 maçtan 2sini kazanırsan anca telafi edersin.

ŞL olsa dahi

Frankfurt
Bodo
Ajax
Union SG
Monaco

Şu 5 takım zaten yenebileceğin takımlardı hiçbiri uçup kaçmıyor üstüne Liverpool ile kötü zamanında oynadın, Lemina ile Osimhen olmadığı an ne kadar kötü bir takım olduğumuzun göstergesi oldu.

Toplanan puan problem değil ama kura özelinde bakınca bahaneye de gerek yok daha fazla. Evinde no name adamlara da yenilme yani yedek forvetindeki adam 10 milyon euro maaş alıyor.

Hiçbir hocaya kadro planlaması birakilmamali. Okan buruka hiç birakilmamali. 3 sene şu kadro planlamasi yüzünden iyi başladığımız Avrupa'da kepaze oluyoruz.

Yok o küser yok bu küser. Çocuk yuvası mi burası.

6. lık elden kaçmış.. Şaşırdık mı ? Hayır..

95 kiloluk tosun santroforla, kullanılmayan 3 adet yabancı kontenjanıyla ne beklenebilirdi ki zaten ?

Yahu Okan efendi.. Icardi denen zat koca bir yaz yattı. Sakatlığı geçeli 3 - 4 ay oldu. Karşına alıp ' Arkadaş sana yılda 10 milyon Euro para ödüyoruz, en geç 1,5 - 2 ay içinde 8 - 10 kilo vermeni istiyorum' diyemiyor musun yahu ? Senin fitness ekibin yok mu arkadaş ? Adam sahada tosun gibi dolanıyor.. Jelert.. Mahallenin sümüklü oğlanı gibi geldi, 1 yıl kaldı, bir gram fiziğini geliştirmeden yine mahallenin sümüklü oğlanı gibi gitti.

Union SG diye bir takıma kendi evinde yenilmek pek açıklanabilecek birşey değil.

Hele de bariz hoca hatasıyla Jacobs sonrası savunmada 3 adamın yerini değiştirdi diye olunca

Kalan 3 maçtan 2sini kazanırsan anca telafi edersin.

ŞL olsa dahi

Frankfurt
Bodo
Ajax
Union SG
Monaco

Şu 5 takım zaten yenebileceğin takımlardı hiçbiri uçup kaçmıyor üstüne Liverpool ile kötü zamanında oynadın, Lemina ile Osimhen olmadığı an ne kadar kötü bir takım olduğumuzun göstergesi oldu.

Toplanan puan problem değil ama kura özelinde bakınca bahaneye de gerek yok daha fazla. Evinde no name adamlara da yenilme yani yedek forvetindeki adam 10 milyon euro maaş alıyor.

Adminim söylediklerine %90 katılıyorum. Tek bir şey diyeceğim, Lemina Osimhen Torreira ve Yunus. Bana göre bu takımın olmazsa olmaz 4 futbolcusu. Yani direkt bu 4 oyuncu sahadayken inanılmaz fark yaratıyoruz, rakip Liverpool olsa dahi. Bu çok belli. (Barış da aslında çok önemli ama bu 4'ü gibi değil bence)

Bunlardan yoksun kaldığımız an geçen sene AZ Akmaar dönemindeki Galatasaray kadar darmaduman olmasak da baya baya seviyemiz yerlerde.

Arsenal güle oynaya, hem şampiyonlar ligini, hemde premier ligi alacak gibi gözüküyor.

Herkes puan bareminin düsecegini söylüyor ama gecen seneyle kiyaslarsak 5. maclar sonunda puan baremi ayni kalmis
Zaten küçük takımlar birbiriyle oynadıkça kazanan sayısına bağlı olarak puan baremi yükselecek

9 puanın yeterli olacağını ön görenler hayal kuruyor şuan.

11 bile kesin olmayacakken 1 puan yeter diyenlere gülmek lazım 😃

Delirmemek elde değil ya 3 puanı almış olsan bambaşka bir yere gidecek konu ya

3 puanı alsak çok başka yerlere gelmiş oluyorduk yine makas açılmadı ama maçlarımız çok zor Monaco galibiyeti ve Atletico mucizesi gerekiyor

Sacma bir firsat teptik, aynen Dynamo Kiev maci gibi. Bu kadar kritik bir maci nasil boyle kaybettik aklim almiyor. Rakip de beraberlige gelmisken. Talihsizlik, ama arkasinda kadro planlama hatasi da var. Sonucta sakatliklari dusunerek de bir yapi kurmak gerekiyor ki 3-4 sezonda hep sakatliklar oldu, bunu öngörebiliriz artik. Net bir trend olustu. Simdi cok daha zor rakiplerden puan almak icin ugrasacagiz ki en iyi kadromuz ile ciksak da puan alamayabiliriz. Üzücü.

Kazanmamız zordu ama rahatlıkla 1 puan alabilirdik. İkinci yarı rolantiye alıp dinlene dinlene 0-0'a yatmalıydık.

Toz kondurmamak için ne boş yapıyorsunuz.
Abartmaya gerek yokmuş. Resmen tarihi fırsatı aptalca seçimlerden kaçırmışiz neymiş abartmaya gerek yokmuş.
8.lik fırsatını elimizin tersiyle geri çevirmişiz. City maçı bile formalite olabilirdi. Neredeyse 40 gün filan sadece lige odaklanabilirdik.
Şu duruma nasıl kahrolmuyorsunuz? Nasıl normalleştiriyorsunuz?

Sacma bir firsat teptik, aynen Dynamo Kiev maci gibi. Bu kadar kritik bir maci nasil boyle kaybettik aklim almiyor. Rakip de beraberlige gelmisken. Talihsizlik, ama arkasinda kadro planlama hatasi da var. Sonucta sakatliklari dusunerek de bir yapi kurmak gerekiyor ki 3-4 sezonda hep sakatliklar oldu, bunu öngörebiliriz artik. Net bir trend olustu. Simdi cok daha zor rakiplerden puan almak icin ugrasacagiz ki en iyi kadromuz ile ciksak da puan alamayabiliriz. Üzücü.

Aynen öyle. Kiev maçından sonra ne hissediyorsam aynı hisse sahibim. Avrupa’ya havlu attık. O kadar basit rakipleri evinde yenemiyorsan senin son 16 turunda işin yok.

Geri
Üst Alt