Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.735
- 20.933
- 2.233
Moral bozukluğundan fikstüre bakmadım ama 1 puan yeter gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam kadro olursak City'i bile yenebiliriz; Lemina, Torreira, Sanchez ve Osimhen'den bir tanesi bile eksik olursa Kairat Akmaty'i bile yenemeyiz. Bu kadro mühendisliğini yapan super zekayı tebrik ediyorum.tam kadro sağlıklı olursak atletico'yu geçtim city'den bile puan ya da puanlar alabiliriz, en kritik nokta lemina ve toreira'nın birlikte oynaması
Cityi yenecen ha fark yemeyelim yeterli. Atleticoyu evimizde yenelim veya yenilmeyelim yeterliTam kadro olursak City'i bile yenebiliriz; Lemina, Torreira, Sanchez ve Osimhen'den bir tanesi bile eksik olursa Kairat Akmaty'i bile yenemeyiz. Bu kadro mühendisliğini yapan super zekayı tebrik ediyorum.
Bunu nasıl uydurdun yawFikstür belli oldugunda herkes en fazla sekiz puan toplayacagimizi düsünüyordu
Doğru rengim ilk 16ya girersek de dünya kupasında çeyrek finalden başlayacağızTur atlarsak rakibimiz ilk sekizden mi olacak simdi?
Mantıklı. Kulağa hoş geliyor.Sanki 9 puan yetecek gibi duruyor ilk 24 için. Ama ne kadar yukarıda bitirirsek o kadar iyi. Son iki maçı kazanıp yeniden adımızdan söz ettirmeliyiz.
O vakit insallah turu geceriz ne diyim?Doğru rengim ilk 16ya girersek de dünya kupasında çeyrek finalden başlayacağız
İlk 8e girenler direkt geçiyor ilk eleme maçlarını 9-24 arası play off oynuyorO vakit insallah turu geceriz ne diyim?
Frankfurt macinda Osimhen olsa ve hoca stoper ikilisini bozmasa o macida kazanabilirdik. Frankfurt o mactan sonraki 5 maçından sadece 1 alabildi zaten.Gilloise maçı kepazelik kesin yenmek gerekirdi
Monaco maçında da ilk yarı baskın gelen taraf bizdik çok pozisyon geldi
Yani şuan 15 puanda olabilirdik
Bu kepazelik tamamen kadro planlamasını berbat yapan okan buruk'a yazar
Doğru düzgün planlama ve rotasyon derinliğine sahip takım yapsaydı şuan bambaşka şeyler konuşuyor olurduk