GSC Haber Şampiyonlar Ligi'nde 6. Haftanın Puan Durumu

Atletico maçı için umutlu olmamın iki sebebi var. Biri Liverpool biri de Bodo maçı. Şu iki maçtaki coşkuyu yakalarsak basar geçeriz. Hayırlısıynan

tam kadro sağlıklı olursak atletico'yu geçtim city'den bile puan ya da puanlar alabiliriz, en kritik nokta lemina ve toreira'nın birlikte oynaması

Normalde 12-13 puan toplamamız gereken yerde 9 puanımız var.

Geçen sene de böyleydi beklentilerin altında kaldık sürekli.

tam kadro sağlıklı olursak atletico'yu geçtim city'den bile puan ya da puanlar alabiliriz, en kritik nokta lemina ve toreira'nın birlikte oynaması
Tam kadro olursak City'i bile yenebiliriz; Lemina, Torreira, Sanchez ve Osimhen'den bir tanesi bile eksik olursa Kairat Akmaty'i bile yenemeyiz. Bu kadro mühendisliğini yapan super zekayı tebrik ediyorum.

Dün hep istediğimiz sonuçlar oldu. kalan 2 maçta fark yemezsek 1-0 2-0 kaybedersek 23 veya 24. olarak çıkarız ŞL'den.

Tam kadro olursak City'i bile yenebiliriz; Lemina, Torreira, Sanchez ve Osimhen'den bir tanesi bile eksik olursa Kairat Akmaty'i bile yenemeyiz. Bu kadro mühendisliğini yapan super zekayı tebrik ediyorum.
Cityi yenecen ha fark yemeyelim yeterli. Atleticoyu evimizde yenelim veya yenilmeyelim yeterli

Sanki 9 puan yetecek gibi duruyor ilk 24 için. Ama ne kadar yukarıda bitirirsek o kadar iyi. Son iki maçı kazanıp yeniden adımızdan söz ettirmeliyiz.

Gilloise maçı kepazelik kesin yenmek gerekirdi

Monaco maçında da ilk yarı baskın gelen taraf bizdik çok pozisyon geldi

Yani şuan 15 puanda olabilirdik

Bu kepazelik tamamen kadro planlamasını berbat yapan okan buruk'a yazar

Doğru düzgün planlama ve rotasyon derinliğine sahip takım yapsaydı şuan bambaşka şeyler konuşuyor olurduk

Gilloise maçı kepazelik kesin yenmek gerekirdi

Monaco maçında da ilk yarı baskın gelen taraf bizdik çok pozisyon geldi

Yani şuan 15 puanda olabilirdik

Bu kepazelik tamamen kadro planlamasını berbat yapan okan buruk'a yazar

Doğru düzgün planlama ve rotasyon derinliğine sahip takım yapsaydı şuan bambaşka şeyler konuşuyor olurduk
Frankfurt macinda Osimhen olsa ve hoca stoper ikilisini bozmasa o macida kazanabilirdik. Frankfurt o mactan sonraki 5 maçından sadece 1 alabildi zaten.

Bedavaya tur atlatip ekstra para ve 1 ay boyunca tamamen lige konsantre olacaktik...

16-24 arasi bitirirsek playoffta pek sansimiz olmayacak zaten. Gene eksik ve farkli yenilgi ile kapatip " haydi kenetlen" moduna girip secimden once sampiyonluk daha onemli kafasiyla hareket ederler gibi geliyor.

Asiri karamsarlik basti usg ve monaco yuzunden.

Villareal ispanya liginde neredeyse şampiyon olacak, burada 1 puanda ilginç.

Geri
Üst Alt