- 3 Haziran 2015
- 56.910
- 66.044
- 4.143
Kalan maçları en gerçekçi şekilde yazdım. Kalan iki maçta kendimize 0 puan yazdım hatta City‘den 5 yedirttim. Yine de değişmiyor gibi Playoffa kalmamamız için çok absürt şeyler olması gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[/QUOTE]Simdi doğruyu söylemek gerekirse beklenti 9 bile değildi sezon başı ya da bunu geçmiyorduNormalde 12-13 puan toplamamız gereken yerde 9 puanımız var.
Geçen sene de böyleydi beklentilerin altında kaldık sürekli.
yönetim kadro derinliği için çabalamadı orası ayrı ama lemina da toreira da kolay kolay muadili bulunacak adamlar değil, osimhen zaten oynamadığı her maçta büyük eksikTam kadro olursak City'i bile yenebiliriz; Lemina, Torreira, Sanchez ve Osimhen'den bir tanesi bile eksik olursa Kairat Akmaty'i bile yenemeyiz. Bu kadro mühendisliğini yapan super zekayı tebrik ediyorum.
psvnin bile altımızda kalma ihtimali az değil
çok çok büyük mucize olmazsa 24e attık kendimizi gibi görünüyor
ama daha iyisini yapmalıydık
ilerleyemesek de oralarda kendimizi göstermemiz önemli, eğer gerçekten bayern olma gibi hedeflerimiz varsa bunun yolu cl gelirleriyle yerelde farkı açmamız olacak, 2-3 sene peş peşe ilk 24'e kalmak harika olur sonrası zaten biraz da kura şansı ilk etaptaBu takım ilk 24'e çıksa nolucak ya![]()
Liverpool macindan once burda cogu kisi 4 5 fark yemeyelim yeterli demiyor muydu ? Sakatlık ve yorgunluk sorunu olmadiginda gayet güçlü bir ilk 11'imiz var.Cityi yenecen ha fark yemeyelim yeterli. Atleticoyu evimizde yenelim veya yenilmeyelim yeterli
O yine sahandaydi City deplasman ve form durumları iyi biz her an sakat verebilirizLiverpool macindan once burda cogu kisi 4 5 fark yemeyelim yeterli demiyor muydu ? Sakatlık ve yorgunluk sorunu olmadiginda gayet güçlü bir ilk 11'imiz var.
Lemina ve Torreira'nin yedeklerinin onlar kadar kaliteli olmasını beklemiyorum ama yedeklerinin Kaan ve Berkan olması cok buyuk hata. Feneri'in kiraladigi Edson Alvarez seviyesinde iki tane orta saha yedegimiz olsa su anda Şampiyonlar liginde bir üst turu garantilemiştik.yönetim kadro derinliği için çabalamadı orası ayrı ama lemina da toreira da kolay kolay muadili bulunacak adamlar değil, osimhen zaten oynamadığı her maçta büyük eksik
biraz da normal yani bu eksiklerin bizi bu kadar bozması, gerçi ligde idare edecek bi derinlik olsa da yeterliydi bu adamları daha çok dinlendirirdik
Uydurma değil. Kuralar çekildiğinde herkes ilk 24 hedef diyordu alınacak puan beklentisi de 8-11 aralığı oluyordu genelde.Bunu nasıl uydurdun yaw![]()
Mevcut halimizle imkansız oldugunu bende biliyorum ama mac bir bucuk ay sonra.O yine sahandaydi City deplasman ve form durumları iyi biz her an sakat verebiliriz
Zaten mesele ilk 11 değil ki. Teknik ekip bana göre. Gayet yeterli ve kaliteli bir 11 var elimizde. Hatta 14-15 kişilik iyi bir ekip var. Ama hepsi bu. Geri kalanı çemiş gezek spor ayarında.. Ahmed, Kaan, Metehan, Yusuf filan… Takım büyük gördüğü Yalım’lara karşı iyi motive oluyor ve teknik ekibe ihtiyaç kalmıyor. Ne zaman teknik ekibe iş düşüyor, gümlüyoruz.Liverpool macindan once burda cogu kisi 4 5 fark yemeyelim yeterli demiyor muydu ? Sakatlık ve yorgunluk sorunu olmadiginda gayet güçlü bir ilk 11'imiz var.