GSC Haber Şampiyonlar Ligi'nde 6. Haftanın Puan Durumu

Kalan maçları en gerçekçi şekilde yazdım. Kalan iki maçta kendimize 0 puan yazdım hatta City‘den 5 yedirttim. Yine de değişmiyor gibi Playoffa kalmamamız için çok absürt şeyler olması gerekiyor

IMG_4095.webp

IMG_4096.webp

IMG_4097.webp
IMG_4098.webp
IMG_4099.webp

IMG_4100.webp

IMG_4101.webp

Liverpool'dan 3 puan alacağımıza usg,monaco maclarindan 6 puan alaydik 😐

Ya 3 4 programa baktim "senin asnhedefin zaten ilk 24 tu, ilk 8 utopikti" falan deniyor.kura sonrasi oyle tabiiki mantik ama surecin gelisimine bakinca altin firsati teptik.

Yahu fiskture ve skorlara bak, boyle guzel denk gelemez. İlk 8 hedefliyeceksin tabiki.

Bugun 13 ya da 15 puan olman, 1 puan belki yetecek moduna sokacakti. 9-16 arasinda zaten avantajlisin. 17-24 arasi olunca gelecek rakip playoffta mart ayinda baba gibi 2 mac demek lig fiksturu arasinda. Kendi isini zorlastiriyorsun

Avl olsa bu kadar dertlenmeyecegim ama CL de olunca kafayi yiyorum.

3 sezonda bu tarihlerde galibiyet yok:

İceride 3-3 united
Deplasman kopenhag maglubiyet

Az 1-1
Malmo 2-2

Usg 1-0
Monaco 1-0

[QUOTE="Cafer Güney, post: Bunu nasıl uydurdun yaw [/QUOTE]

Frankfurt bir puan
Liverpool sifir
Bodo üc puan
Ajax sifir (bir önceki sezon kaybettigimiz icin)
Union üc puan
Monaco bir puan
Atletico sifir
Man city sifir

Kura cekiminden sonra acilan konu da yapilan yorumlara bakmani tavsiye ederim

@Cafer Güney

Normalde 12-13 puan toplamamız gereken yerde 9 puanımız var.

Geçen sene de böyleydi beklentilerin altında kaldık sürekli.
Simdi doğruyu söylemek gerekirse beklenti 9 bile değildi sezon başı ya da bunu geçmiyordu

Frankurt maçı sonrası da durum farklı değildi

Liverpool ve Ajax galibiyeti ile bu beklenti de yükseldi haliyle

9 puanla bile ilk 24e gireriz ama ne farkeder, playofta elenir geliriz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam kadro olursak City'i bile yenebiliriz; Lemina, Torreira, Sanchez ve Osimhen'den bir tanesi bile eksik olursa Kairat Akmaty'i bile yenemeyiz. Bu kadro mühendisliğini yapan super zekayı tebrik ediyorum.
yönetim kadro derinliği için çabalamadı orası ayrı ama lemina da toreira da kolay kolay muadili bulunacak adamlar değil, osimhen zaten oynamadığı her maçta büyük eksik

biraz da normal yani bu eksiklerin bizi bu kadar bozması, gerçi ligde idare edecek bi derinlik olsa da yeterliydi bu adamları daha çok dinlendirirdik

üst sıraların biraz salması ve alt sıraların da iyice asılması baya bi sürpriz sonuç çıkarabilir, bence 9 puan sıkıntı olacak

Simeone hocamı hoplatıp kafayı rahat ettirmek lazım.

10 puan yeter insh

Bu takım ilk 24'e çıksa nolucak ya
ilerleyemesek de oralarda kendimizi göstermemiz önemli, eğer gerçekten bayern olma gibi hedeflerimiz varsa bunun yolu cl gelirleriyle yerelde farkı açmamız olacak, 2-3 sene peş peşe ilk 24'e kalmak harika olur sonrası zaten biraz da kura şansı ilk etapta

Cityi yenecen ha fark yemeyelim yeterli. Atleticoyu evimizde yenelim veya yenilmeyelim yeterli
Liverpool macindan once burda cogu kisi 4 5 fark yemeyelim yeterli demiyor muydu ? Sakatlık ve yorgunluk sorunu olmadiginda gayet güçlü bir ilk 11'imiz var.

yönetim kadro derinliği için çabalamadı orası ayrı ama lemina da toreira da kolay kolay muadili bulunacak adamlar değil, osimhen zaten oynamadığı her maçta büyük eksik

biraz da normal yani bu eksiklerin bizi bu kadar bozması, gerçi ligde idare edecek bi derinlik olsa da yeterliydi bu adamları daha çok dinlendirirdik
Lemina ve Torreira'nin yedeklerinin onlar kadar kaliteli olmasını beklemiyorum ama yedeklerinin Kaan ve Berkan olması cok buyuk hata. Feneri'in kiraladigi Edson Alvarez seviyesinde iki tane orta saha yedegimiz olsa su anda Şampiyonlar liginde bir üst turu garantilemiştik.

Liverpool macindan once burda cogu kisi 4 5 fark yemeyelim yeterli demiyor muydu ? Sakatlık ve yorgunluk sorunu olmadiginda gayet güçlü bir ilk 11'imiz var.
Zaten mesele ilk 11 değil ki. Teknik ekip bana göre. Gayet yeterli ve kaliteli bir 11 var elimizde. Hatta 14-15 kişilik iyi bir ekip var. Ama hepsi bu. Geri kalanı çemiş gezek spor ayarında.. Ahmed, Kaan, Metehan, Yusuf filan… Takım büyük gördüğü Yalım’lara karşı iyi motive oluyor ve teknik ekibe ihtiyaç kalmıyor. Ne zaman teknik ekibe iş düşüyor, gümlüyoruz.

Yenmemiz gerek (ajax hariç) hiç birini yenemedik. Puan kaybetmemiz gereken maçlarda da kaybetmedik. Bunun sebebi ilk 11 değil. Neredeyse 3 yıldır aynı sorunu yaşıyoruz. Sorumlu olanlar çözemiyor yada şampiyonluk göz boyuyor..

Geri
Üst Alt