Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni statude Sampiyonlar Ligi 1. torbasinda Avrupa'nin en buyuk 8 ligin sampiyonasi oluyor.Moskova mı? O kadar düşük puan ile nasıl oluyor o iş?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
bilgilendirme için teşekkür ederim. Kargalar balları ile Moskova, Porto ve anderlecht kurası çekerYeni statude Sampiyonlar Ligi 1. torbasinda Avrupa'nin en buyuk 8 ligin sampiyonasi oluyor.
Tabiki dilegimiz Real Madrid, PSG ve Liverpoolbilgilendirme için teşekkür ederim. Kargalar balları ile Moskova, Porto ve anderlecht kurası çeker
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yav arkadaş ne kadar uzak kaldık, Hoffenheim düşmeye oynuyordu ne ara şampiyonlar ligi playoff turuna kaldı. Umarım Başakşehir playoffa kalır da Hoffenheim gelir. Eleyebilirler, her ne kadar düşük ihtimal olsada ama maça gideriz.Basaksehir'in ilk turdaki muhtemel rakipleri:
Dynamo Kyiv
Ajax
Viktoria Plzeň
CSKA Moscow
Club Brugge
Play-offta bekleyen takimlar:
Sevilla
Liverpool
Hoffenheim
Napoli
Lisbon
Yav arkadaş ne kadar uzak kaldık, Hoffenheim düşmeye oynuyordu ne ara şampiyonlar ligi playoff turuna kaldı. Umarım Başakşehir playoffa kalır da Hoffenheim gelir. Eleyebilirler, her ne kadar düşük ihtimal olsada ama maça gideriz.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Bu hanimefendiyi orucun ilk dakikalarında görmek buyuk talihsizlik oldu dogrusuBen doğduğumda Juventus champ olmuş.Agnelli başkanım Higuain gibi düldüllere milyonlar gömmekten vazgeçip beni bu hanım kızımızla başgöz ederse Juve'nin makus talihini yenmesini sağlayabilirim diye düşünüyorum.
![]()
![]()
Baska icin gucun yok mu seninSanta Coloma-Alashkert müsabakasını takip ediyorum.Maç Andorra'da bir halı sahada oynanıyor.
Baska icin gucun yok mu senin![]()