Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2016/17 sezonun en iyi 18 kisilik kadrosu:

DBkAQpWXgAAM10W.jpg:large

Moskova mı? O kadar düşük puan ile nasıl oluyor o iş?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bu yeni sistem daha cekismeli maclar dogurduguna mutabik olalalim

Ikici torba birinci torbayi oper

Baa mı bakdun sen

Basaksehir'in ilk turdaki muhtemel rakipleri:

Dynamo Kyiv
Ajax
Viktoria Plzeň
CSKA Moscow
Club Brugge

Play-offta bekleyen takimlar:

Sevilla
Liverpool
Hoffenheim
Napoli
Lisbon
Yav arkadaş ne kadar uzak kaldık, Hoffenheim düşmeye oynuyordu ne ara şampiyonlar ligi playoff turuna kaldı. Umarım Başakşehir playoffa kalır da Hoffenheim gelir. Eleyebilirler, her ne kadar düşük ihtimal olsada ama maça gideriz.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Yav arkadaş ne kadar uzak kaldık, Hoffenheim düşmeye oynuyordu ne ara şampiyonlar ligi playoff turuna kaldı. Umarım Başakşehir playoffa kalır da Hoffenheim gelir. Eleyebilirler, her ne kadar düşük ihtimal olsada ama maça gideriz.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Hoffenheim seri basi olmayacagi icin eslesemezler.Ajax Kiev falan tur atlarsa onlar seri basi olabilir.

Ben doğduğumda Juventus champ olmuş.Agnelli başkanım Higuain gibi düldüllere milyonlar gömmekten vazgeçip beni bu hanım kızımızla başgöz ederse Juve'nin makus talihini yenmesini sağlayabilirim diye düşünüyorum.

juve.jpg

juventus-un-yeni-transferi-874654.jpg

Ben doğduğumda Juventus champ olmuş.Agnelli başkanım Higuain gibi düldüllere milyonlar gömmekten vazgeçip beni bu hanım kızımızla başgöz ederse Juve'nin makus talihini yenmesini sağlayabilirim diye düşünüyorum.

juve.jpg

juventus-un-yeni-transferi-874654.jpg
Bu hanimefendiyi orucun ilk dakikalarında görmek buyuk talihsizlik oldu dogrusu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spor kanalı FOX Sports, UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını sosyal medya ağı Facebook üzerinden yayınlamaya başlayacağını duyurdu.

FOX Sports'tan yapılan açıklamada, 2017-2018 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarının eylül ayından itibaren 'FOX Sports' adlı Facebook sayfasından İngilizce ve 'FOX Deportes' adlı Facebook sayfasından da İspanyolca olarak canlı yayınlanacağı belirtildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında her maç günü 2 maçın yayımlanacağının kaydedildiği açıklamada, seyircilerin ikinci eleme turu ve çeyrek final maçlarını da Facebook üzerinden izleyebileceği açıklandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen FOX Sports İş Operasyonları Başkanı David Nathanson, Facebook'la kurulan ortaklığın ABD'de futbolun gelişimine yardımcı olacağının altını çizerek, "Bu yılın UEFA Şampiyonlar Ligi finali, dünya genelinde 34 milyon insanın Facebook üzerinden 98 milyon etkileşimine şahit oldu. Bu nedenle futbol camiasına en iyi kalitede içerik sunmak için heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

Facebook Küresel Sporlar Ortaklıkları Başkanı Dan Reed de ABD televizyonlarında UEFA Şampiyonlar Ligi'nin her maçının gösterilmediği bilgisini paylaşarak, Facebook ve FOX Sports'un iş birliği sayesinde taraftarların maçları iki farklı dilde izleyebileceğini kaydetti.

Santa Coloma-Alashkert müsabakasını takip ediyorum.Maç Andorra'da bir halı sahada oynanıyor.

90+8 oldu bu maç niye bitmiyor lan

edit:bitti Alashkert turladı ve kavga çıktı

Son düzenleme:
Bugün çok iyi maç yok yaw.Slavia-BATE maçı bol gollü ve kaoslu geçebilir.O maç izlenebilir.

ZEz8XG.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt