Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalecisi vasat, sol beki Guerreiro sakat, sag beki bitik. Stoperleri Sokratis disinda üst düzey sayilmaz. Orta sahaya da bir tane üst düzey adam lazim. Dortmund'un 3-4 tane ciddi transfere ihtiyaci var.

Tottenham'in ilk 11'i kaliteli olsa da ötesi yok, kadrolari acayip dar. Bugün kadro kalitesiyle fark daha acilabilirdi. Son, Kane ve Sissoko iyi firsatlari degerlendiremedi. Ingiliz takimlarinin büyük mac fobisini yenmesi acisindan güzel bir örnek oldu.

Sence Dortmund, Real Madrid'den puan alabilir mi? Tottenham bu 3 puanla 2. olmaya cok yakin görünüyor zira Apoel'den 6 puan zaten garanti. Dortmund'un ekstra puana ihtiyaci var.
Dortmund'u seyretmedim hiç. Bugünün özetini seyrettim işte sadece. Gördüğüm kadarıyla Real'den puan alamazlar ama içerde ne olacağı belli olmaz yine.

Tottenham'ın da ne yapacağı belli olmaz yalnız. Aynı maçı yarın oynayıp 2-0 kaybetme potansiyelinde olan bi takım.

Tottenham-Dortmund maçını şimdi izledim de o kaleci ne goller yemiş öyle. Evlere şenlik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesela Muslera olsa Kane'in ilk golünü ve Son'un golünü yemezdi ikisi de kısa köşeden yani kaleci köşesinden gol oldu. Bürki balon bir kaleci bence Dortmund gibi bir takımın kalecisi daha iyi olmalı, Bundesliga da Top 5 kaleci listesine giremeyecek adam Dortmund'un kalesini koruyor.

sent via GSC

Ronaldonun golünü yiyip penaltı hediye etmişler
Her turnuvada olduğu gibi ilk maçlar yine çok zevkli ve gollü oldu
Gecenin golü Son ya da Kane olabikir gerçi ikisi de aynı
Yarmo müthiş atmış
Ramostan rövaşata
Shaktar jöleli bebeleri güzel harcamış
City ilk yarıyı 10-0 yapabilirmiş
Kloopun yine g.t olması ayrı bi güzel
Bu maçları izlerken bizim abuk subuk bi takıma nasıl elendiğimize halen akıl erdiremiyorum.
Ama belki de futbolun adaleti bu.
Antalya maçındaki futbolla kesinlikle bu seviyelerin takımı olmadığımızı kanıtladık.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=&quot]En değerli (tahmini bonservis) 8 takım

[/FONT]
DJvUt_oVYAAJ9Pc.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt