Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feyenoord 0-2 Man City

Tottenham 1-1 Dortmund

Walker ortaladı Aguero gömdü 0-2

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

City, Feyenoord'la dalga geçti baya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulen Tottenham... Şu Wembley de maç kazanamıyorsun gelip bizim Dortmund a karşı şeytanın bacağını kıracaksın illaki

Real 3-0 yaptı

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Bu nasıl maç olmuş böyle
b49e66aec0f26c8aa7c03225825870f5.jpg

4c85d012e0ed9aa28051ece65ea04bdc.jpg

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aubameyang'in golünü yemişler. Hakem orda ofsaytı nasıl uydurdu anlamak çok güç. 5 dakka sonra Tottenham gol attı. Bu seviyede bu hataların olmaması lazım.

Aubameyang da Pulisic'in golünü yemiş tabi mallığıyla. O da ayrı mesele.

Ama Dortmund'un defans berbat. Özeti seyrettim sadece, o yüzden net bişey diyemiyorum pozisyonların gelişimi hakkında ama çok fazla boşluk bırakıyorlar. Bu kadarı normal değil.

Dortmund'un yediği goller skandal.

Yarmolenko'nun gol müthiş.

Aubameyang'in golünü yemişler. Hakem orda ofsaytı nasıl uydurdu anlamak çok güç. 5 dakka sonra Tottenham gol attı. Bu seviyede bu hataların olmaması lazım.

Ama Dortmund'un defans berbat. Özeti seyrettim sadece, o yüzden net bişey diyemiyorum pozisyonların gelişimi hakkında ama çok fazla boşluk bırakıyorlar. Bu kadarı normal değil.

Sağ tarafları dökülüyor, kaleci dersen evlere şenlik.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lovren yine yumurtlamış. Liverpool dünyaları kaçırmış ve puan kaybetmiş. Klasik.

Vay be Shaktar yenmis Napoli'yi.

Real bekledigimden az atmis valla.

Yarmolenko bu seviyeyi hakediyordu, sonunda Avrupa'ya transfer oldu.

Kalecisi vasat, sol beki Guerreiro sakat, sag beki bitik. Stoperleri Sokratis disinda üst düzey sayilmaz. Orta sahaya da bir tane üst düzey adam lazim. Dortmund'un 3-4 tane ciddi transfere ihtiyaci var.

Tottenham'in ilk 11'i kaliteli olsa da ötesi yok, kadrolari acayip dar. Bugün kadro kalitesiyle fark daha acilabilirdi. Son, Kane ve Sissoko iyi firsatlari degerlendiremedi. Ingiliz takimlarinin büyük mac fobisini yenmesi acisindan güzel bir örnek oldu.

Sence Dortmund, Real Madrid'den puan alabilir mi? Tottenham bu 3 puanla 2. olmaya cok yakin görünüyor zira Apoel'den 6 puan zaten garanti. Dortmund'un ekstra puana ihtiyaci var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt