- 27 Ocak 2010
- 139.602
- 105.984
- 5.648
Feyenoord 0-2 Man City
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ tarafları dökülüyor, kaleci dersen evlere şenlik.Aubameyang'in golünü yemişler. Hakem orda ofsaytı nasıl uydurdu anlamak çok güç. 5 dakka sonra Tottenham gol attı. Bu seviyede bu hataların olmaması lazım.
Aubameyang da Pulisic'in golünü yemiş tabi mallığıyla. O da ayrı mesele.
Ama Dortmund'un defans berbat. Özeti seyrettim sadece, o yüzden net bişey diyemiyorum pozisyonların gelişimi hakkında ama çok fazla boşluk bırakıyorlar. Bu kadarı normal değil.
Dortmund'un yediği goller skandal.
Yarmolenko'nun gol müthiş.
Aubameyang'in golünü yemişler. Hakem orda ofsaytı nasıl uydurdu anlamak çok güç. 5 dakka sonra Tottenham gol attı. Bu seviyede bu hataların olmaması lazım.
Ama Dortmund'un defans berbat. Özeti seyrettim sadece, o yüzden net bişey diyemiyorum pozisyonların gelişimi hakkında ama çok fazla boşluk bırakıyorlar. Bu kadarı normal değil.
Aubameyang'in golünü yemişler. Hakem orda ofsaytı nasıl uydurdu anlamak çok güç. 5 dakka sonra Tottenham gol attı. Bu seviyede bu hataların olmaması lazım.