- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Celtic şeref golünü attı 9-1 olsa da farketmez bjk hep hatırlanacak ?Psg sınırda kal olum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Celtic şeref golünü attı 9-1 olsa da farketmez bjk hep hatırlanacak ?Psg sınırda kal olum![]()
Celtic şeref golünü attı 9-1 olsa da farketmez bjk hep hatırlanacak ??????
baslama vurusundan hemen sonra atmislar. seref golünden ziyade psg takiminin sinirlerini geren bir gol olmus ki 7 tane attilar.Celtic şeref golünü attı 9-1 olsa da farketmez bjk hep hatırlanacak ������
Bjk; Basel,Sevilla,Shaktar ve Roma'yi kagit helva gibi yer.Diger 3 babadan birini paidar edeceklerini hic sanmiyorum.Ceyrek final oynayacaklari konusunda fikir birligine varalim.
Çok da önemli değil,en iyi ihtimal çeyrekte elenirler zaten.Hatta oraya odaklanıp ligde seri kayıplar yaşayabilirler bu manada işimize de gelebilir.UEFA'da olsalar hemen elensinler derdim de,bence geçebilecekleri 1 tur en fazla.
Valla bizdeki keko boyle devam ederse bjk finale kadar gitse bile bize faydasi olmaz.
Ayrica basarili olmalari istemiyorum yaw.
Bjk; Basel,Sevilla,Shaktar ve Roma'yi kagit helva gibi yer.Diger 3 babadan birini paidar edeceklerini hic sanmiyorum.Ceyrek final oynayacaklari konusunda fikir birligine varalim.
Sky Italia'ya göre Pep Guardiola, Napoli menajeri Sarri'ye 'Shakhtar karşısında elimizden gelenin en iyisini yapacağız' temalı bir SMS gönderdi. Napoli'nin gruptan çıkabilmesi için kendi maçını kazanması, City'nin de deplasmanda Shakhtar'ı mağlup etmesi gerekiyor.
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Man.u yedi golü herkes 12 puanda şuanda ama man.u hala lider..çok keyifli bir 2.yarı olur
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi