Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun yıllar Real Madrid, Barcelona, Man Utd önderliğinde belirli bir seviyede seyreden futbolu Man City ve PSG paralarıyla ileri bir seviyeye taşıdı.

Ne çıkardı der şiteygen

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk; Basel,Sevilla,Shaktar ve Roma'yi kagit helva gibi yer.Diger 3 babadan birini paidar edeceklerini hic sanmiyorum.Ceyrek final oynayacaklari konusunda fikir birligine varalim.

Bjk; Basel,Sevilla,Shaktar ve Roma'yi kagit helva gibi yer.Diger 3 babadan birini paidar edeceklerini hic sanmiyorum.Ceyrek final oynayacaklari konusunda fikir birligine varalim.

Çok da önemli değil,en iyi ihtimal çeyrekte elenirler zaten.Hatta oraya odaklanıp ligde seri kayıplar yaşayabilirler bu manada işimize de gelebilir.UEFA'da olsalar hemen elensinler derdim de,bence geçebilecekleri 1 tur en fazla.

Grizman ne gol atmış öle yav

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok da önemli değil,en iyi ihtimal çeyrekte elenirler zaten.Hatta oraya odaklanıp ligde seri kayıplar yaşayabilirler bu manada işimize de gelebilir.UEFA'da olsalar hemen elensinler derdim de,bence geçebilecekleri 1 tur en fazla.

Valla bizdeki keko boyle devam ederse bjk finale kadar gitse bile bize faydasi olmaz.

Ayrica basarili olmalari istemiyorum yaw.

1 maç kala gol rekoru

DPRItTbUQAA6cNE.jpg

Sky Italia'ya göre Pep Guardiola, Napoli menajeri Sarri'ye 'Shakhtar karşısında elimizden gelenin en iyisini yapacağız' temalı bir SMS gönderdi. Napoli'nin gruptan çıkabilmesi için kendi maçını kazanması, City'nin de deplasmanda Shakhtar'ı mağlup etmesi gerekiyor.

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sky Italia'ya göre Pep Guardiola, Napoli menajeri Sarri'ye 'Shakhtar karşısında elimizden gelenin en iyisini yapacağız' temalı bir SMS gönderdi. Napoli'nin gruptan çıkabilmesi için kendi maçını kazanması, City'nin de deplasmanda Shakhtar'ı mağlup etmesi gerekiyor.

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mecbur full yedek çıkacak. Hafta sonu United maçı var. Yedek kadro da Shaktar’ı yenemez bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Clde normal averaj gecerli yanlis degilsem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt