Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahipli olduğu için bizdeki gibi açılmıyorlar. Oyuncu satmadan almıyorlar.. Bizde borç üstüne borç katıp alınıyor topçular.

valla sahibi beyzbol takımı boston red sox'un da sahibi ve orada parayı bayılıyor her sene.

burada da yaparlar rahatça ki hayvan gibi gelirleri var.

ben klopp'un da bu durumu tercih etmiş olabileceğini düşünüyorum açıkçası. dar bir grupla oynamayı seçiyor. hatta bu eforlu futbol dar rotasyon ile problem oluyor diye eleştiri almışlığı da var.

işte Türk hakemlerinin utancı bu gol.. Alışmışlar her dokunana faul almaya..

Turk hakemligini suclayacam da, futbol ile ilgilenen butun kisiler, kurumlar ayni tutum icerisinde.

Taraftar: Bu gol oncesi yapilan 100% faulu VAR nasil inkaz etmez
Terim: Senaryolar, profesyonel kotulukler
Cengiz: 20.40’ta basin aciklamasi yapacagim

Yusuf Yazici balon mu, sadece bana mi oyle geldi?

Turk hakemligini suclayacam da, futbol ile ilgilenen butun kisiler, kurumlar ayni tutum icerisinde.

Taraftar: Bu gol oncesi yapilan 100% faulu VAR nasil inkaz etmez
Terim: Senaryolar, profesyonel kotulukler
Cengiz: 20.40’ta basin aciklamasi yapacagim

koç: yıllardır aynı senaryo
Fiko: bildiri yayınla

aynen durum bu maalesef

işte Türk hakemlerinin utancı bu gol.. Alışmışlar her dokunana faul almaya..

Hakemlerimiz rezalet ötesi de burada sanki dengesiz şekilde mücadeleye girmiş Yusuf.

Hafif dokunuş ve bu tempoda düşmesi normal.

Faul değil....oyuncunun posisyonla dengesizliği işte sadece.

Ligimizde o kadar takim var, sadece biraz Alanya suan oynuyor.

GS
FB
BJK

Rezil oglu rezil.

liverpool'un kamikaze futbolu bazen böyle sıkıntılara yol açabiliyor ama hücum çok iyi olduğu için kurtardılar.

red bull yatırım yaptığı her spor dalında olduğu gibi futbolda da muazzam işler yapıyor. o kadar farklı milletten potansiyelli adamları bulmak büyük iş ki bu heriflerin avusturya'da sadece gençlerin oynadığı salzburg haricinde bir takımları daha var. salzburg'taki parlak oyuncular ya direkt transfer yaparlar ya da leipzig'e geçip oradan daha büyük bir piyasa oluştururlar kendilerine.

chelsea'nin kazanması da lampard açısından iyi oldu. belki hedefler çok yüksek değil ama lampard beklediğimden iyi gidiyor. ben ciddi anlamda sıvamasını bekliyordum. fakat gençlerle iyi işler yapma potansiyeli gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt