Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
federasyonların kulüplerin oyuncapından başka birşey değil

kendi iradeleri yok ki sorun olsunlar

mesela bu federasyonlar dediğimiz cengiz başkanın desteklediği emvcutmu yoksa önceki yönetimlerin desteklediği ve terimin büyük neşe ile yanyana poz verdiği demirören mi

türk futbolunun sorunu kulüpler, türk hocalar ve taraftar gruplardıır
Destekleyenlere değil zorla desteklettiren, atamayla federasyon başkanı belirleyenlere bak. Her ülkede futbol devrimleri federasyonların devletin attığı adımlarla olmuştur buna altyapı devrimleri de dahildir.ülkenin en güzide kulübüne ve hocasina düşmanca saldıran,holiganca yönetilen bi federasyonla türk futbolu 5 adim ileri gitmez.tüpçülere müteahhitlere türk futbolu emanet ediliyor

Destekleyenlere değil zorla desteklettiren, atamayla federasyon başkanı belirleyenlere bak. Her ülkede futbol devrimleri federasyonların devletin attığı adımlarla olmuştur buna altyapı devrimleri de dahildir.ülkenin en güzide kulübüne ve hocasina düşmanca saldıran,holiganca yönetilen bi federasyonla türk futbolu 5 adim ileri gitmez.tüpçülere müteahhitlere türk futbolu emanet ediliyor

iyi de hocanın da o atayanlara arasının açık olduğunu hiç zannetmiyorum

tüpçüyle beraber çalışması da başakın stadına adının verilmesi de onu gösteriyor

kulüpler de zaten devletle iş yapan işadamları tarafından yönetildiğinden ağzını açamazlar

dolayısıyla federasyon dediğin şey görünürde var asıl sorun kulüplerde

normal ekonomik kurallara göre küme düşürülebilecek durumda 3 büyük kulüp düşürülürmü mesela

tabiki hayır

iyi de hocanın da o atayanlara arasının açık olduğunu hiç zannetmiyorum

tüpçüyle beraber çalışması da başakın stadına adının verilmesi de onu gösteriyor

kulüpler de zaten devletle iş yapan işadamları tarafından yönetildiğinden ağzını açamazlar

dolayısıyla federasyon dediğin şey görünürde var asıl sorun kulüplerde

normal ekonomik kurallara göre küme düşürülebilecek durumda 3 büyük kulüp düşürülürmü mesela

tabiki hayır
"Federasyon dediğin şey görünürde var" lafın zaten tek başına türk futbolunun özeti fazlasını konuşmaya gerek yok.avrupa ülkelerinde sporun gelişiminde federasyonlar ve devlet yönetimleri hep baş roldedir. Fatih hoca meselesine gelirsek 6 sene önceki olayı hatırlayıp aradaki yılları hiç yaşamamiş gibi konuşuyorsun.hatırlamıyorsan kısa bi hatırlatma yapayım. Evet fatih terim aysalla arasının açık olmasının ve milliyetçi duygularının ve cumhurbaşkanının ricasıyla milli takım başına geçti,bugün hocaya sorsan kesin pişmandır.daha sonrasında referandum döneminde evet kampanyası yapilırken ünlülerin yaptığı bi görüntülü mesaj olayı vardı.ahmet çakarın kendisini evet kampanyasına davet ettiği mesaja siyasete bulaşmayarak cevap vermeyince siyaset tarafından defteri dürüldü ve karalisteye alındı.herşey ondan sonra başladı.bahane bulunarak kovulması,medya ve federasyon üzerinden itibarsızlaştırma çabaları. Hoca bunların çok daha fazlasını biliyor ama ülkenin malum durumu yüzünden konuşamıyor,organize kötülüklere bunlar da dahil. Zamanı gelince hepsi ortaya çıkar eminim.

HALF-TIME

1571766319751.webp

Abi adamlar barca u takimindna almislardi 4-5 senedir dinamoda, bizde öyle isler yok. Mustafa door cikip oynayacak, oynatacaz abi baska yolu yok!
Bedavaya aldılar ama sonuçta. Barca bu tarz çok fazla adam yolluyor onlar bile iyi oyuncular oluyor Adama Traore, Grimaldo, Kubo, Olmo vs gibi.

Onu da geçtim adamlarda bir de Gojak ile Majer de var kreatif orta saha olarak, üçünün maliyeti totalde sıfıra yakındır ve hepsi iyi.

Bedavaya aldılar ama sonuçta. Barca bu tarz çok fazla adam yolluyor onlar bile iyi oyuncular oluyor Adama Traore, Grimaldo, Kubo, Olmo vs gibi.

Onu da geçtim adamlarda bir de Gojak ile Majer de var kreatif orta saha olarak, üçünün maliyeti totalde sıfıra yakındır ve hepsi iyi.
Aynen öyle abi. Fmde ben de oralardan alıyorum genc, ucuz 😛 bizde de grimaldo var ama sans vermiyoruz, suleyman lus

Aynen öyle abi. Fmde ben de oralardan alıyorum genc, ucuz bizde de grimaldo var ama sans vermiyoruz, suleyman lus
Adamlar hala pahalıya satamıyor oyuncuları Modricten sonra ama yine o seviyeye geldiler bence, iyi satışlar çıkar o takımdan. Geçen yıl Fenere 4 atarken çok potansiyel vaad ediyorlardı. FMde bu kadar iyi değiller bence, bir Majer bir de 17 yaşındaki çocuk parlıyor.

Luş konusunda çekimserim açıkçası, ofansif yönü iyi duruyor ama o asistlerin hemen hepsinde baskı yok, defansif yönü ise muamma.

⚽78' Morata (Atletico Madrid 1 - Bayer Leverkusen 0)

Barca atti bile. Büyük fark gelebilir.

Hemen attilar ha. Ben biraz zorlanip sonra iki farkli falan alirlar diyordum.

Bari iki farki gecmeyin lan rölantiye alin pis katalanlar.

Liver ve Benfica da atmis.

Erkenciler bugün takimlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt