Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız takımları izlerken hep şunu görüyorum hocayı suçlamak istiyorum ama , arkadaş prag gibi bi takım bakıyosun vızır vızır al ver yapıyolar kanata top açıyolar , kanattan hızlı bindirebiliyolar. Bizde ki oyuncu kitlesi ya gerçekten çok kötü yada gerçekten çok yavaş oyunculara sahibiz. Avrupa ligi maçlarında ki takımlar bile sürekli bi hareket halindeler oyun akıyo, Bizde topu ayağına alan durup 5 saniye düşünüp birine oynayıp geri dönüyo. Pek analiz edebilecek bilgiye sahip değilim buna ne sebeb oluyo sizce renkdaşlar ya gerçekten çok aşırı yavaş oyunculara sahibiz , ya da oyun planı buna neden oluyo.

Oha nasil girdi lan o top sifirdan.

Hahaha Suarez golünü atti 4 yil sonra

Böyle saçma gol olmaz ya VAR iptal ederse seviniriz.

Slavia 13 şut atmış, Barça 7 şut..

Biz hala rakip 1 Milyar euro ühühühühü diye ağlamaya devam. Hamza Hamzaoğlu hoca olsa anlarım sen koskoca Terim'sin ya.. Kimleri kimleri yendin. Aylardır dediğin tek şey "makas çok açıldı" Slavia ne yapsın hocam Slavia..

Liverpool CL'yi önemsemiyoruz falan diyor ama hala as kadro oynuyorlar. Salzburg bu gruptan çıkarsa şaşırmam. Napoli o kadar iyi değil.

Bir de Slavia Barcadan 10 km falan fazla koşmuş olur maç sonunda.

Neler kaciyor yav.

Dün Real bugün de Barca handikapimi yiyecekler herhal

Son dklarda yerlerse tvyi kırarım.

Slavia bile bizden daha iyi top oynuyor

Bile’yi cümlenden kaldır bence çünkü iyi takımlar. Önceki iki maçta da iyi performans sergilemişler. Bugün izlediğim süreçte takdir ettim. Bizim son 30 Avrupa maçında aldığımız sonuçlar nedeniyle LASK dahil hiç bir Avrupa takımına karşı bile deme lüksümüz veya hakkımız yok. Umarım şu berbat süreçten bir an önce çıkarız çünkü Fener maçı dahil hiç bir Türkiye Ligi maçı beni ortalama bir Avrupa maçı kadar heyecanlandırmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt