Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa maçları artık hantal adamları kaldırmıyor.O yuzden sezon başı feghouli mariano kanadı değişmeli demiştim.Biz gittik uzerine babeli hatta falcaoyu aldık.Ligde bu adamlar ile yine iş yaparız da avrupada bu beli dönmeyen adamlarla zor.

Barcelona gol yemek icin yalvariyor Prag'a.

Prag neredeyse 10 dakikadir tek kale oynuyor Barcelona yi kendi ceza sahasina hapis ettiler.

Conte harbi iyi hoca Inter önceden çok kötü top oynuyordu şimdi baya iyi takım oldular

paris'e karşı şu pragın barcelona oynadığının 10/1'ni bile oynamadık , kamuoyu öyle bi abarttı ki birazda burdan kaybediyoruz. son yılları baz alınca sahada istediğimiz futbol bu böyle oynayın canımızı yiyin kazanmayın denilen maçların hiç birinde aslında iyi oynamamamıza rağmen böyle bi algı oluşturdular bizim üzerimize. Hal böyle olunca büyük bi kitlede gerçekten iyi olduğumuza inanıyor.

Prag iyi güzel de barca top rakipteyken izlemek disinda hicbir sey yapmiyor. Messi suarezle zaten savunmada 9 kisiler. Pragin iyi görünmesinde bunun da payı var.

Fatih terime oturtup izleteceksin şu slavia prag barca maçını adamlar tek kale top oynadılar son 10 dakika

Prag neredeyse 10 dakikadir tek kale oynuyor Barcelona yi kendi ceza sahasina hapis ettiler.

Atamadılar. Çok üzüldüm ama takdir ettim adamları.

Seyircileri ayakta alkışlıyor. Fatih Terim PSG’ye karşı defansta delik deşik olduğumuzda yenileceksek böyle yenilelim demişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben de yenileceksek asıl böyle yenilelim diyorum.

Bir SP oyuncusunun defansif görevini yerine getirmediğini ve geriye koymadığını görmedim.

Biz oyuncularımızdan minimum bunu bekliyoruz. Ama sahada kaçak dövüşen bir kaç oyuncumuz var maalesef.

Atamadılar. Çok üzüldüm ama takdir ettim adamları.

Seyircileri ayakta alkışlıyor. Fatih Terim PSG’ye karşı defansta delik deşik olduğumuzda yenileceksek böyle yenilelim demişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben de yenileceksek asıl böyle yenilelim diyorum.

Bir SP oyuncusunun defansif görevini yerine getirmediğini ve geriye koymadığını görmedim.

Biz oyuncularımızdan minimum bunu bekliyoruz. Ama sahada kaçak dövüşen bir kaç oyuncumuz var maalesef.

Bence beraberligi kesinlikle hak etmisti Prag. Müthis savasti adamlar.

Barcelona ne kadar aciz ne kadar caresiz oynuyordu macin son bölümlerinde. Yakaladiklari kontralari da degerlendiremeyince iyice mala bagladilar.

Biz böyle Prag gibi savunma yapamayiz asla, cünkü futbolcularimizin hepsi kaplumbaga gibi.

Bence beraberligi kesinlikle hak etmisti Prag. Müthis savasti adamlar.

Barcelona ne kadar aciz ne kadar caresiz oynuyordu macin son bölümlerinde. Yakaladiklari kontralari da degerlendiremeyince iyice mala bagladilar.

Biz böyle Prag gibi savunma yapamayiz asla, cünkü futbolcularimizin hepsi kaplumbaga gibi.

Barça son 10 15 dk Anadolu takımı gibiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt