- 18 Temmuz 2009
- 82.135
- 240.074
- 5.263
Robertson tam dinamo ama Klopp etkisi olmazsa düşebilir. Arnold ise safi yetenek bence.Hikaye derken tabi iyi topçu da robertson böyle bek gibi bek.İzlerken yoruluyor insan.Trent daha mariano tarzı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Robertson tam dinamo ama Klopp etkisi olmazsa düşebilir. Arnold ise safi yetenek bence.Hikaye derken tabi iyi topçu da robertson böyle bek gibi bek.İzlerken yoruluyor insan.Trent daha mariano tarzı.
Robertson tam dinamo ama Klopp etkisi olmazsa düşebilir. Arnold ise safi yetenek bence.
Ingiltere euro 21 de ne yapacak merak ediyorum simdiden. Chilwell-sterling/trent-sancho kanatlara bak yaw
Ondan sonra bak shaktar yapiyor biz niye yapamiyoruz. Makas diyenler nerde diye soranlar olur....Shakhtar Donetsk’te, Real Madrid’e karşı ilk golü kaydeden 20 yaşındaki Tete, 2 yıl önce Gremio Kulübü altyapısından henüz profesyonel maça çıkmadan 15 milyon Euro ödenerek transfer edilmişti.
Ondan sonra bak shaktar yapiyor biz niye yapamiyoruz. Makas diyenler nerde diye soranlar olur....
Bu seneye bakarak degerlindiriyorum, okadar squat ismi cikti ama para olmadigindan hicbirini alamadik...makas o parayı senin bulamaman değil bulduğunda hocanın aklına gelen oyuncuların alan tetteh diagne olması
biz de o parayı verdik yani vermedik değil
Dizi tarihlerinin en komik bölümü.
twin peaks'i yeni indirdim ama office'i de izleteceksiniz sanırım