Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ŞL'de bile rotasyon yapıp maç kazanan İngiliz takımlarına uyuz oluyorum.

Ingiltere euro 21 de ne yapacak merak ediyorum simdiden. Chilwell-sterling/trent-sancho kanatlara bak yaw

Shakhtar Donetsk’te, Real Madrid’e karşı ilk golü kaydeden 20 yaşındaki Tete, 2 yıl önce Gremio Kulübü altyapısından henüz profesyonel maça çıkmadan 15 milyon Euro ödenerek transfer edilmişti.
Ondan sonra bak shaktar yapiyor biz niye yapamiyoruz. Makas diyenler nerde diye soranlar olur....

makas o parayı senin bulamaman değil bulduğunda hocanın aklına gelen oyuncuların alan tetteh diagne olması

biz de o parayı verdik yani vermedik değil
Bu seneye bakarak degerlindiriyorum, okadar squat ismi cikti ama para olmadigindan hicbirini alamadik...

Aynen para olsaydı da Tete'ye Gremio altyapısındayken 15 milyon verseydik. Shaktar böyle 20 oyuncu alıp 2'sini tutturunca vay be ne yapı, bizim gariban hoca da beleşe kiralıkları alıp kendi kulüplerine 15'e başka yere sattırıyor ama vasat dilleyiciler tarafından beğenilmiyor. Heriflere öyle değer veriyor ki takım içinde topçu gibi gösterdiği, şampiyonlukta pay sahibi olan adamlar diğer takımlarında 18'e giremiyorlar. Ama para olunca Mariano, Belhanda, Feghouli, Gomis gibi genç yeteneklere harcanıp Başakşehir'den 5 yemek lazım tabii. Hele bir de ezik karakterliyseniz işte o zaman değer görmeye başlarsınız.

bu akşam maç seçimleri sıkıntı olacak yav ilk seansta çok kararsızım da gecede taraftar varsa gladbach real olabilir

Screenshot_1.webp

Screenshot_2.webp

Screenshot_3.webp

Bu aksam cok dandik maclar var
Ben pas gecerim izlemem

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

twin peaks'i yeni indirdim ama office'i de izleteceksiniz sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt