Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
biraz bakınayım dedim açar açmaz reisi gördüm
![]()
sen bizi ağlatacak mısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz bakınayım dedim açar açmaz reisi gördüm
![]()
Ajax-Dynamo Kiev maçı son zamanlarda seyrettiğim en zevkli maçlardan biri. Maç şu an 1-1 ve kıran kırana, çat çat geçiyor. Pozisyonsa pozisyon, dikine oyunsa dikine oyun. Seyirci de acayip gaz, her pozisyonun içindel maçı yaşıyorlar adeta.
Yumanlar 2 takımla eleme geçip cl'ye katılacak büyük başarı biz ise hala aynıyız en tırt eleme maçlarında bile zorlanıyoruz.
3.Torba olma şansımız var mı?
Üstelik en büyük takımları Olympiakos yokken. Stadları köhne, kadroları Trabzonspor'la eşit hatta Trabzon daha iyi bile olabilir.
malesef yok
büyük başarı valla bizimkiler ağlamaya devam etsin
3 4 yıldır şampiyonluğa oynayan takım ilk turdan eleniyor
lig 2.cisi olan takım ilk cl elemesinde havlu atıyor
lig 4.cüsü köy takımını 90.dakikada attığı golle geçiyor
Türkiye kupası kazanan takım grupta 3 puan alsa başarı olarak görecez
Huntelaar rezalet. İsme göre yorum yapmasak. Normalde kanatta Neres var sakat olduğu için yokAjax hücum üçlüsü; Ziyech-Tadic-Huntelaar.
Bu seviye için müthiş bir üçlü. Savunmada da De Ligt ve Blind var. Bu takım eğer doğru kimya oluşursa çeyrek finali zorlayabilir CL'de.
Arenada en az 3 atarız Ndiayede gelirse. Ne çeyreği.Ajax hücum üçlüsü; Ziyech-Tadic-Huntelaar.
Bu seviye için müthiş bir üçlü. Savunmada da De Ligt ve Blind var. Bu takım eğer doğru kimya oluşursa çeyrek finali zorlayabilir CL'de.