Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz bakınayım dedim açar açmaz reisi gördüm

Wbf3BV.png

sen bizi ağlatacak mısın

Ajax-Dynamo Kiev maçı son zamanlarda seyrettiğim en zevkli maçlardan biri. Maç şu an 1-1 ve kıran kırana, çat çat geçiyor. Pozisyonsa pozisyon, dikine oyunsa dikine oyun. Seyirci de acayip gaz, her pozisyonun içindel maçı yaşıyorlar adeta.

İzleyecektim unuttum yav kötü oldu. Skor da 3-1 olmuş şimdi neyse 2. yarıya bakayım biraz bari..

Ajax hücum üçlüsü; Ziyech-Tadic-Huntelaar.

Bu seviye için müthiş bir üçlü. Savunmada da De Ligt ve Blind var. Bu takım eğer doğru kimya oluşursa çeyrek finali zorlayabilir CL'de.

AEK maçı 1-2 oldu üstçüler sevindi :D ciddi bir oranı vardı 2.5 üstün.AEK yine de çok büyük avantaja sahip.Bir macar takımının CL gruplarına kaldığını düşünemiyorum.EL gruplarına bile zor kalıyorlar

Yumanlar 2 takımla eleme geçip cl'ye katılacak büyük başarı biz ise hala aynıyız en tırt eleme maçlarında bile zorlanıyoruz.

3.Torba olma şansımız var mı?

malesef yok

Üstelik en büyük takımları Olympiakos yokken. Stadları köhne, kadroları Trabzonspor'la eşit hatta Trabzon daha iyi bile olabilir.

büyük başarı valla bizimkiler ağlamaya devam etsin

3 4 yıldır şampiyonluğa oynayan takım ilk turdan eleniyor

lig 2.cisi olan takım ilk cl elemesinde havlu atıyor

lig 4.cüsü köy takımını 90.dakikada attığı golle geçiyor

Türkiye kupası kazanan takım grupta 3 puan alsa başarı olarak görecez

malesef yok

büyük başarı valla bizimkiler ağlamaya devam etsin

3 4 yıldır şampiyonluğa oynayan takım ilk turdan eleniyor

lig 2.cisi olan takım ilk cl elemesinde havlu atıyor

lig 4.cüsü köy takımını 90.dakikada attığı golle geçiyor

Türkiye kupası kazanan takım grupta 3 puan alsa başarı olarak görecez

ben pek söylüyorum futbolda en başarısız ülke biziz. Bize en yakın belki Rusya olabilir ama onların ekonomisi ile bizimkiler arasında ciddi fark var.

Belçika,Ukrayna bizden çok çok daha az para harcayıp çok çok daha başarılı. Stad,tesis,oyuncu maaşı vs.

Milli takım zaten fecaat. Hırvatistan'ın milli maçları oynadığı Maksimir stadı 1912 yılında yapılmış. O derece külüstür bir stadda oynuyorlar ama final oynadılar.

Biz hala kendimizi kandırıyoruz.

Ajax hücum üçlüsü; Ziyech-Tadic-Huntelaar.

Bu seviye için müthiş bir üçlü. Savunmada da De Ligt ve Blind var. Bu takım eğer doğru kimya oluşursa çeyrek finali zorlayabilir CL'de.
Huntelaar rezalet. İsme göre yorum yapmasak. Normalde kanatta Neres var sakat olduğu için yok

Paok tribünleri olağanüstü her zaman ki gibi. Bu adamlar hak ediyor gruplara kalmayı. Benfica yallah Avrupa Ligine.

Paok net kaçırdı elerse Liverpool ikinci torbaya geliyor galiba.

Yalnız var ya frikik organizasyonu efsane ötesi. Şunu Sarri,Guardiola falan yapsa 5 yıl analizi yapılırdı. Efsane bir gol.

Aslında benficanın rezil hali yüzünden turu geçmesini isterdim 2.torbada eşleşme ihtimalimiz olurdu ama 1,1 milyon euro fazla kazanç + lpoolun 2.torbaya geçicek olması sebebiylen elenmesi daha iyi zaten yüzde 12 şans varken benficayı çekemezdik 2.torbadan.

Liverpool 2. torbaya doğru.

1.100.000 Euro da yaklaşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt