Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La bu fransızlar hani milliyetçiydi. Fransız takımı elendi spiker gayet coşkulu. Kan çıkar bizde olsa

1629927539951.webp

:asd:

sanki cl alacaklar 4 olsa ne olur 1 olsa ne olur.. cl ve yerel kulüplerin arasındaki farkı yakında bir kez daha görecez..averaj takımı olurlar her halükarda..

sanki cl alacaklar 4 olsa ne olur 1 olsa ne olur.. cl ve yerel kulüplerin arasındaki farkı yakında bir kez daha görecez..averaj takımı olurlar her halükarda..
Çok şey farkeder.

3te olsalar 4te nispeten zayıf takım geldiği an maç kazanıp ciddi galibiyet geliri elde ederler.

Kalburüstü bir kura gelirse puan dahi alamazlar şimdi.

4. Torbaya düşünce bjk başkanı biz 4. Torbadayız çok zor rakiplerle eşleşeceğiz 12 kişi sahaya çıksak olur mu diyecek gibi.

Çok şey farkeder.

3te olsalar 4te nispeten zayıf takım geldiği an maç kazanıp ciddi galibiyet geliri elde ederler.

Kalburüstü bir kura gelirse puan dahi alamazlar şimdi.
Haklı olabilirsin üstad ama takımlara baktım bence şunu kazanırlar diyeceğim bir maç bile yok Türkiye ligi değil bu ite kaka şampiyon hakemle onla bunla..

#UCL kura çekimi 4. torba: Beşiktaş Club Brugge Young Boys Malmö Wolfsburg Milan Dinamo Kiev Sheriff Tiraspol

Milan'a bak be koca devin düştüğü hale bak

Brondby maçına baktım da, son 10 senedir gördüğüm en iyi atmosfer olabilir.

Brondby maçına baktım da, son 10 senedir gördüğüm en iyi atmosfer olabilir.

Bizim reali 3-2 yendiğimiz ,ayrıca psg ve real grubundaki içerde oynadığımız özellikle psg maçındaki atmosfere yetişemez.ama bende dün çok beğendiğim için o maça bakıyordum gerçekten çok güzeldi.bizim psv deplasmanındaki atmosferde çok sağlamdı.onuda çok beğenmiştim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslında biyandan istiyorum 3. Bitirip uefaya kalmalarını ,bu adamlar direkt lige odaklanırsa ve yardım yataklık devam ederse ki öyle göründü iki lig maçında,o zaman sezon sonuna kadar yarışa ortak edilirler.keyfimi kaçıran husus sadece bu.görelim bakalım rosier öyle oynasın cl de kaç kırmızı görecek ard arda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu sene cl'de ingilizler, paris ve bayern göz doldurur bence. italyanlar ve ispanyollar cok zayif görünüyor bu sene

Benfica adına tüm beddualarım tam gerçekleşiyorken son dakika yedikleri gol VAR'dan döndü ve 1 puanı kurtardılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt