Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
La bu fransızlar hani milliyetçiydi. Fransız takımı elendi spiker gayet coşkulu. Kan çıkar bizde olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
monacoya karşı belki böyledirLa bu fransızlar hani milliyetçiydi. Fransız takımı elendi spiker gayet coşkulu. Kan çıkar bizde olsa
Git bjk forumuna agla kardes o zamanNe torbaymis be, forum yikiliyor
Yakisik aliyor mi, bence hayir
Malmo,young boys vs var. Belki bir uefa çıkar,galibiyet,beraberlik hep para diye,simdi daha zor isleri,ama ballı bu serefsizler tabi,bakalımsanki cl alacaklar 4 olsa ne olur 1 olsa ne olur.. cl ve yerel kulüplerin arasındaki farkı yakında bir kez daha görecez..averaj takımı olurlar her halükarda..
Çok şey farkeder.sanki cl alacaklar 4 olsa ne olur 1 olsa ne olur.. cl ve yerel kulüplerin arasındaki farkı yakında bir kez daha görecez..averaj takımı olurlar her halükarda..
Haklı olabilirsin üstad ama takımlara baktım bence şunu kazanırlar diyeceğim bir maç bile yok Türkiye ligi değil bu ite kaka şampiyon hakemle onla bunla..Çok şey farkeder.
3te olsalar 4te nispeten zayıf takım geldiği an maç kazanıp ciddi galibiyet geliri elde ederler.
Kalburüstü bir kura gelirse puan dahi alamazlar şimdi.
ne yakışığı kenan beyNe torbaymis be, forum yikiliyor
Yakisik aliyor mi, bence hayir
hem 264 bin euro geldi hem de tjk 4. torbada kaldı. gs ile d. geçme sezonu bitti diyebilir miyiz ahbap?
Brondby maçına baktım da, son 10 senedir gördüğüm en iyi atmosfer olabilir.
Haklı olabilirsin üstad ama takımlara baktım bence şunu kazanırlar diyeceğim bir maç bile yok Türkiye ligi değil bu ite kaka şampiyon hakemle onla bunla..