Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Liverpool kazandi benim icin onemli olan kismi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A. Madrid maclarina bakamiyorum yav. Bayiyor beniAcayip sıkıcı degil mi ? Porto vs A.Madrid![]()
A. Madrid maclarina bakamiyorum yav. Bayiyor beni
icardi yi bu karı bitirdiIcardi amma leş adammış
www.instagram.com
Ulaaaaaaicardi yi bu karı bitirdi
![]()
Wanda Nara, Instagram: "Por acá salió el Sol 😎"
380K likes, 2,200 comments - wanda_nara, September 6, 2021: "Por acá salió el Sol 😎".www.instagram.com
Nerede oynuyor Paulinho onu kacirmisim@Keramettin TANRIVERDİ Paulinho atmis golunu.
Nerede oynuyor Paulinho onu kacirmisim
S.Lisbon. Gecen bir baska konuda konusorduk, Keramettin bahsetti. Ben artik cok takip edemiyorum wonderkid tipi isimleri. Simdi baktim golu o atmis. Bjk macinda artik canli izleriz.
Edit: Palhinha demistin @Keramettin TANRIVERDİ duzeltiyorum benim hatamBenzer olunca karistirdim sanirim.
Çünkü başlarında bir tdleri var.brugge da bizim gibi genç transferler yapmış
sowah ve sobol 12 13 milyona mal olmuş
boey ve morutan da 5 milyona
bana sorarsanız bizimkiler de en az onlar kadar yetenekli
ama muhtemelen onlar ketalereden çok iyi santrafor çıkardıkları gibi bunları da işlerler bizimkiler yerinde sayar
oyuncu gelişimi yok bizim ülkede
Youtube da hepsini bulup izledim ben,illa türkce spiker mi arıyorsun ? Bende denk gelmedim hiç .özetleri nasıl izleyecegiz ya hiçbir yerde yok ?
Aynen renktaş YouTubeda varda Türkçe degil anasını bellediler iyice Bi özeti bile izleyemiyoruz yaYoutube da hepsini bulup izledim ben,illa türkce spiker mi arıyorsun ? Bende denk gelmedim hiç .
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi