- 17 Eylül 2018
- 20.733
- 23.587
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayagi iyi olmayan kaleciden zorla pas yapmasini istersen olacagi bu...Şampiyonlar ligindede kaleci yada defans oyuncusunun 1. bölgede kaptırdığı toplardan bir sürü gol olmaya başladı.
İngilizlerin eskide oynadığı gibi rakip kaleye uzun oynayıp orda basmak geriden pasla çıkmaktan daha mantıklı sanki.ayagi iyi olmayan kaleciden zorla pas yapmasini istersen olacagi bu...
önde top kaybetmekten korkmayan yada daha dogrusu topu kaybetmekten korkmayan takimlar zaten bunu uyguluyor. Pres gücü cok yüksek takimlar bunu cok rahat yapabilir.İngilizlerin eskide oynadığı gibi rakip kaleye uzun oynayıp orda basmak geriden pasla çıkmaktan daha mantıklı sanki.
Virüs kardeşim bu virüs aptal hocalar bende oynarım ne olacak diye oynamaya başladı.Şampiyonlar ligindede kaleci yada defans oyuncusunun 1. bölgede kaptırdığı toplardan bir sürü gol olmaya başladı.
www.instagram.com
ben olsam ben de hiçbir işe türk almam.Letonyalı hakem bile Şampiyonlar Ligi'nde Maç yönetiyo geçen sene 1 aralar hiçbir Türk hakemine Avrupa'da Maç vermediler kulüp tarafı olarak bu Maçlar'ın.Tff'nin ve Mhk'nin bu hakemlere yönelik çalışmaları olmalı.Yoksa bu Lig'e istediğin kadar yıldız oyuncu getir Lig'in kalitesi artmaz ve daha da geriye gider Lig'in kalitesi yav..
La o kadar da değil yav sadece hakem almayalım hakemler düzelene kadar kanksben olsam ben de hiçbir işe türk almam.
daha aylar önce 15 hakem men edildi, mete kalkavan istifa etti ne oldu ne bitti bilen yok sence de normal değil mi çağrılmamaları knkLa o kadar da değil yav sadece hakem almayalım hakemler düzelene kadar kanks![]()
Yav hakem konusunda doğru da diğer işlere Türk alınır yavdaha aylar önce 15 hakem men edildi, mete kalkavan istifa etti ne oldu ne bitti bilen yok sence de normal değil mi çağrılmamaları knk