Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar ligindede kaleci yada defans oyuncusunun 1. bölgede kaptırdığı toplardan bir sürü gol olmaya başladı.

İngilizlerin eskide oynadığı gibi rakip kaleye uzun oynayıp orda basmak geriden pasla çıkmaktan daha mantıklı sanki.
önde top kaybetmekten korkmayan yada daha dogrusu topu kaybetmekten korkmayan takimlar zaten bunu uyguluyor. Pres gücü cok yüksek takimlar bunu cok rahat yapabilir.

Antonio Adan resmen maçı satmış bende Marsilya nasıl 4 atmış diyorum

Uzun yıllar sonra şu Ajax'ın stoperi kadar kötü bir stoper görmemiştim. İnanılmaz kötü oynamış

Ajax resmen ucuz kurtulmuş. 6-1 mağlubiyete kurtulmak demek ne kadar doğru bilmiyorum tabi de 10 olabilecek maçmış.

Letonyalı hakem bile Şampiyonlar Ligi'nde Maç yönetiyo geçen sene 1 aralar hiçbir Türk hakemine Avrupa'da Maç vermediler kulüp tarafı olarak bu Maçlar'ın.Tff'nin ve Mhk'nin bu hakemlere yönelik çalışmaları olmalı.Yoksa bu Lig'e istediğin kadar yıldız oyuncu getir Lig'in kalitesi artmaz ve daha da geriye gider Lig'in kalitesi yav..

Letonyalı hakem bile Şampiyonlar Ligi'nde Maç yönetiyo geçen sene 1 aralar hiçbir Türk hakemine Avrupa'da Maç vermediler kulüp tarafı olarak bu Maçlar'ın.Tff'nin ve Mhk'nin bu hakemlere yönelik çalışmaları olmalı.Yoksa bu Lig'e istediğin kadar yıldız oyuncu getir Lig'in kalitesi artmaz ve daha da geriye gider Lig'in kalitesi yav..
ben olsam ben de hiçbir işe türk almam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt