Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dortmund grubu Real'in önünde birinci bitirebilir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geçmişte eşleştiklerinde de Dortmund birinci olmuştu sanırım. İçeride kazanıp dışarıda berabere kalmışlardı sonra yarı finalde elemişlerdi bir de.

Deliali antrenman mı yapıyorsun koçum o nası şut.

Ilkay'a biraz zaman.. birkaç maç sonra ancak, takımı tanımıyor daha. Onun en iyi yönü oyun kurma pas atma.

Porto maçı berabere biterse benim için Real'den daha büyük sürpriz olur.

Geçmişte eşleştiklerinde de Dortmund birinci olmuştu sanırım. İçeride kazanıp dışarıda berabere kalmışlardı sonra yarı finalde elemişlerdi bir de.
Aynen Dortmund-Bayern final olduğu seneydi. Yarı finalde Dortmund 4-1 yenmişti Reali.

Aubameyang 6:0

Orda da Lewa cakmisti. Sonra bir kez daha ceyrek finalde eslesmislerdi(hangi sezonda tam hatirlamiyorum). Ilk maci Real evinde 3-0 almisti rövansda Dortmund 2-0 yenmisti.

Real-Bvb maclari güzel olur. Bu arada 6-0 oldu.

Ilkay'a biraz zaman.. birkaç maç sonra ancak, takımı tanımıyor daha. Onun en iyi yönü oyun kurma pas atma.

Rotasyonda kullanir pep,de Bruyne-Silva-Fernandinho üclüsü cok iyi bence onlari bozmaz

Guardiola'nin barca'dan sonra en iyi orta saha üclüsü bana göre

Orda da Lewa cakmisti. Sonra bir kez daha ceyrek finalde eslesmislerdi(hangi sezonda tam hatirlamiyorum). Ilk maci Real evinde 3-0 almisti rövansda Dortmund 2-0 yenmisti.

Real-Bvb maclari güzel olur. Bu arada 6-0 oldu.
Mkhitaryan verdi o çeyrek final turunu. 3 tane mi ne boş kaleye kaçırmıştı 2-0lık maçta, ilk maçta da gollerde hataları vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt