- 10 Mart 2013
- 121.635
- 158.451
- 5.068
Sarperin bjknin grubu ile ilgili tahmini vardi bulabilirmisin onu![]()
Bulamam ben de bjkye 4. olur demistim :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarperin bjknin grubu ile ilgili tahmini vardi bulabilirmisin onu![]()
Senol hocam ve ekibi Basel'i dize getirip ülke puanina ciddi katki yapacaktir, müsterih olunuz Ugur Bey.Juve yemis.Bjk ye obur turda da kek bir takım çıkacak herhalde.
Senol hocam ve ekibi Basel'i dize getirip ülke puanina ciddi katki yapacaktir, müsterih olunuz Ugur Bey.
Bjk'nin son 16 rakibi basel,ceyrek final apoel,yari final Olympiakos ve final rakibi tokatspor olacak büyük ihtimal
Yanlış karar olabilir o tam görmedim de elle gol attı diye atıldı sanırım el olsa bile bilerek olmadı.Pique atılmış Barça 10 kişi.
Barcelona 1-0 Olympiakos
O kafayı öylesine vurmamıș, oraya vurmak istemiş, katılır mısın?Kimmich muazzam bir oyuncu oluyor günden güne hep diyorum.
Semedo 30 ediyorsa Kimmich ne kadar eder?Kimmich muazzam bir oyuncu oluyor günden güne hep diyorum.
En az 60...Kimmich sadece sağbek değil...bir çok pozisyonda oynuyor....Semedo 30 ediyorsa Kimmich ne kadar eder?
Dünya'nın en iyi savunma oyuncusu olma yolunda ilerliyor bayılıyorum böyle aklıyla oynayan oyunculara.Semedo 30 ediyorsa Kimmich ne kadar eder?
Pep'in sayesinde müthiş geliştirdi kendisini...Dünya'nın en iyi savunma oyuncusu olma yolunda ilerliyor bayılıyorum böyle aklıyla oynayan oyunculara.
dünyada sinirli sayida top class sag bek varken kimmich bu listeye cok rahat giriyor bence. alves, valencia, kimmich, walker, carvajal kaliteye göre siralamadim isimleri. bence bunlar suan icin mevkilerinin en iyileri ve burada en genci kimmich. walker 50'ye gitmisti. 70-80 eder.En az 60...Kimmich sadece sağbek değil...bir çok pozisyonda oynuyor....
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Dünya'nın en iyi savunma oyuncusu olma yolunda ilerliyor bayılıyorum böyle aklıyla oynayan oyunculara.