- 29 Ocak 2024
- 8.375
- 7.180
- 568
İzlediğim bölümde adamlar oynuyor, gayet de aklı başında organize oynuyor, şansa bala bişey yokKurbanovun 17 yıldır karabağın teknik direktörü olması çok sıradışı. İlmek ilmek öre öre takımı buralara getirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlediğim bölümde adamlar oynuyor, gayet de aklı başında organize oynuyor, şansa bala bişey yokKurbanovun 17 yıldır karabağın teknik direktörü olması çok sıradışı. İlmek ilmek öre öre takımı buralara getirdi
Yok biz Kale önüne kadar pres yapıp defansı orta sahaya getirip arkaya atılan topla golü yeriz. İnşallah Perşembe sağlam oyun izleriz. Bayern Münih deplasmani oyunu oynamaliyizKarabağ bize şunu gösterdi oynayacan mücadele edecen bam bam bam. Tek bir organizma gibi organize olup hareket edecen, kaleni gole kapatıp karşı kaleye de gol atacan, futbol bu kadar basit yahu.
Karabag bize şunu gösterdi: 2 0 geriye bile düşsen oyundan düşmeyeceksin. Geriye düşsen de maç 90 dakika fırsatlar gelecek gelir. İnşallah perşembe gecesi burada galibiyet naraları atacağız. Bizim maça Ömer urundul falan getirmesinlerKarabağ bize şunu gösterdi oynayacan mücadele edecen bam bam bam. Tek bir organizma gibi organize olup hareket edecen, kaleni gole kapatıp karşı kaleye de gol atacan, futbol bu kadar basit yahu.
Mesajım biraz dalga geçer gibi olmuş ama gerçekten karabağı izlerken futbolun aslında çok basit olduğunu hissettim, budur ya dedimKarabag bize şunu gösterdi: 2 0 geriye bile düşsen oyundan düşmeyeceksin. Geriye düşsen de maç 90 dakika fırsatlar gelecek gelir. İnşallah perşembe gecesi burada galibiyet naraları atacağız. Bizim maça Ömer urundul falan getirmesinler
Ezilmelik bir durum yok bence. Prag ve AZ'ye karsi cok net kafa kafaya oynadik kirmizi kartlar cikana kadar. Ikisinde de cok sanssizdik bence.Konu bence yenmemiz yenilmemiz değil biz avrupa maçlarında direkt eziliyoruz, sahadan yok oluyoruz en büyük sorun o. Bu maçlar gibi kafa kafaya oynayalım sıfır çekelim hiçbir sorun yok. Young boys'a pozisyon bulamadık Prag maçında içimizden geçti adamlar Az maçıda aynı. Bu takımlar bizim dengimiz değil hatta yakın bile değil, Avrupada farklı birşeyler denemek gerekiyor bunun kadro kalitesiyle alakası yok bence bu sene sığırpress oynayacağımızı düşünmüyorum artık.
Okan buruk elendi o takıma oynattığı oyunlaTek bir bildiğim var o da herkesin kesin galibiyet diye gördüğü Avrupa maçlarında hep puan kaybı ihtimali aşırı yüksek oluyor.
Bu yüzden Bodo veya USG maçını çantada keklik olarak görenler kendine gelsin. CL burası sonuçta. Young Boys'a elenen takımız, maç maç bakmak lazım mutlaka.
Adamlar ne kadrolarla neler yapıyor bizde herseyin mükemmelini arıyoruz. Hiç bahaneye gerek yok top Okan hocada avrupada akıllı oynamalıyız derbilere nasıl hazırlıyorsa avrupayada öyle hazirlamali Okan hoca takımı
okan hoca now kanalındaki yayında ''dominant oyunumuza devam edicez rakip farketmeksizin dedi'' ama öncesinde rakibe göre falan dedi bakalım ne yapcak, bu sene AZ maçlarında 3 maçta 15 net pozisyon vermişiz mesela, defans iyi olmazsa sıkıntılı geçer maçlarKonu bence yenmemiz yenilmemiz değil biz avrupa maçlarında direkt eziliyoruz, sahadan yok oluyoruz en büyük sorun o. Bu maçlar gibi kafa kafaya oynayalım sıfır çekelim hiçbir sorun yok. Young boys'a pozisyon bulamadık Prag maçında içimizden geçti adamlar Az maçıda aynı. Bu takımlar bizim dengimiz değil hatta yakın bile değil, Avrupada farklı birşeyler denemek gerekiyor bunun kadro kalitesiyle alakası yok bence bu sene sığırpress oynayacağımızı düşünmüyorum artık.
Perşembe de biz 2-0dan gelip 2-3 alalım
hay ağzına sağlık benim en çok sinir olduğum şeylerden biri, ''okan hocama şunu,bunu almadılar,rotasyon iyi değil vb'' yahu USG nin kadrosu yıldızlar topluluğu da biz mi görmüyoruz? Karabağ kadrosu los galakticos da biz mi görmüyoruz? şimdi bu geceki maçlara bakarak mı bunu diyorsun diyecek sivri zekalar çıkar belki, başka örnekler de vereyim, Bodo takımı mesela Uefa da yarı final yaptı, birkaç yıldır takip ediyorum kaç maçını izledim,yağ gibi kayıyorlar keleye gidiyorlar, hele suni çimde norveç deplasmanından çıkan takım çok çok az,slavia prag mesela, onların da çok güçlü hücum oyunu var, onlarda da süperstarlar var herhalde bir görmüyoruz, yedeklerden offf ne yıldızlar giriyor!!!!! yıllardır türk takımlarının madara olduğu takımlara baksak cevabı bulucaz aslında ama köy takımına yenilince, '' abi hocama kadro vermediler'' diyen süper zekalar var,yahu karşında kanıt duruyor, ''bu 30 milyonluk takım bizi madara edip şiir gibi oynuyor da bizim hoca niye 250-300 lük takımla böyle oynatamıyor diye sorgulayacağına hala ''kadro yetersiz abiiii'' gibi komik laflar ediliyor, seni yenen takıma baksalar cevap karşılarında,öyle yılların sistem takımı da değil bu yenildiğimiz takımlar bu arada, mesela Young Boys hocası hazıran ayında takımın başına geldi, ağustos da içimizden geçti, AZ nin hocası 1 yıl önce gelmişti takımın başına, ''yılların sistem takımı onlar'' diyecek futbol ulemaları var ya,onlara da cevap olsun. Olay doğru plan,oyun kurgusu ve sahaya yerleşimdir, umarım bunu yaparız artık, okan hoca ders alıp farklı oyun oynatır, ama NOW kanalındaki yayında ''rakip farketmeksizin dominant oyunumuz devam edecek ''dedi ama öncesinde rakibe göre de dedi, bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun, ASLOLAN GALATASARAY...Karabağ, Benfica'yı deplasmanda yenebiliyorsa, USG denen takım da deplasmanda PSV'yi yenebiliyorsa, sen de gideceksin Frankfurt'u deplasmanda yeneceksin. Bahanelere mazeretlere karnım tok bu sezon. Avrupa'da somut bir başarı gelmezse hiç bana masal anlatmasınlar. Hoca da yönetim de kadro yeterli dedi. Ulan Marsilya bile hakem desteği almasa Real'i hoplatırdı bu akşam.
Juventus - Dortmund maçına ise diyecek kelime bulamıyorum. İlk yarısı 0-0 biten maç 4-4 bitti şaka gibi.