Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gruptaki en zor maçımız olacak aynı hafta fenerle deplasmanda oynayacağız2 maçı canlı izledim. Diğerlerinin özetlerine baktım. En beğendiğim takım Union Sen gulia oldu. Defansif anlamda mükemmel bir takım. Ne oyun oynayacak alan ne boş bir adam bırakıyorlar. Tam iyi devrinin Lucescu takımı gibi takım. İçerde banko gördüğümüz bu maç çok çok zor geçer.
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru tespit. Bravo.Karabağ maçı sonucu efsane oldu, ligden çıkma puan baremini sağlam düşürecek bir maç olmuş. Bu tarz underdog takımların aldığı her galibiyet ligden çıkma ihtimalimizi artırır. USG'nin de yenmesi efsane oldu.
Daha geçen kendi söyledi takım yeterli falan diye.Okan buruk elendi o takıma oynattığı oyunla
Oynamadık renktaşEzilmelik bir durum yok bence. Prag ve AZ'ye karsi cok net kafa kafaya oynadik kirmizi kartlar cikana kadar. Ikisinde de cok sanssizdik bence.
Young Boys da tam 2-2 yapmisken inanilmaz sanssiz bir elle oynama sonucu ilk macta 3-2 kaybettik. Sonra rovansta gol lazim diye 4-4-2 ciktik, madara olduk (ezildik diyemiyorum).
Bugunku sonuclar sunu gosterdi ki CL'de her takim her takimi yenebilir. Frankfurt'u da yenebiliriz, Bodo'dan 3 de yiyebiliriz. Futbolda var olan sonuclar bunlar. Sans artik biraz bizden yana olsun da bu sene ilk 24 yapalim.
Genel performans olarak katiliyorum ama benim dhaa cok delirdigim 3 mac variçerdeki young boys ve AZ maçları açık ara en kötü maçlarımızdı
Oyun olarak dediydim ben deGenel performans olarak katiliyorum ama benim dhaa cok delirdigim 3 mac var
Rigas/malmo/kiev
Buralarda birakilan 6 puan yuzunden AZ de eksik kadro ile genc dinamik takima elendik - ki kupaya aday oldugumuz bir sezondu.
Yarin gorecegiz hoca hic ders cikarmis mi diye.
Orasi oyle. Ona katiliyorum zaten.Oyun olarak dediydim ben
Evde bodoyu da yenemeyeceksek harbi tası tarağı toplayıp gidelim zaten.Bodo aynı geçen seneki Bodo. Bjk maçındaki gibi pozisyon veriyorlar, pozisyon buluyorlar. Deplasmanda olmamak iyi oldu onlara karşı.