Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Karabağ maçı sonucu efsane oldu, ligden çıkma puan baremini sağlam düşürecek bir maç olmuş. Bu tarz underdog takımların aldığı her galibiyet ligden çıkma ihtimalimizi artırır. USG'nin de yenmesi efsane oldu.

2 maçı canlı izledim. Diğerlerinin özetlerine baktım. En beğendiğim takım Union Sen gulia oldu. Defansif anlamda mükemmel bir takım. Ne oyun oynayacak alan ne boş bir adam bırakıyorlar. Tam iyi devrinin Lucescu takımı gibi takım. İçerde banko gördüğümüz bu maç çok çok zor geçer.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gruptaki en zor maçımız olacak aynı hafta fenerle deplasmanda oynayacağız

Karabağ maçı sonucu efsane oldu, ligden çıkma puan baremini sağlam düşürecek bir maç olmuş. Bu tarz underdog takımların aldığı her galibiyet ligden çıkma ihtimalimizi artırır. USG'nin de yenmesi efsane oldu.
Doğru tespit. Bravo.

CL'de bir 17 takım var ki, kadro kalitesi olarak net şekilde bizden daha üstün. Fikstür işi önemli tabi ama o 17 takım bir şekilde ilk 24'e atacaktır kendini. (4. Torbadan bir tek N'castle'ı ekledim bu 17 üstün takım arasına)

18-24 arası pozisyon için ise kabaca

PSV, Ajax, Benfica, Lisbon, Marsilya, Bilbao, Monaco ve Gs arasında yarış olacak diyebiliriz. Yani ilk 24 için rakiplerimiz bunlardır.

Dolayısıyla bu 7 rakip ne kadar puan kaybı yaparsa o kadar iyidir bizim için. İlk 24 baremi o kadar düşer demektir.

Ha alt torbalardan bir underdog takım çıkar ve hiç beklenmedik şekilde o 17 takımın içine girerse bizim adımıza iyi olmaz tabi. Mesela USG galibiyetle başladı (güzel) ama kalan fikstürü kol gibi. Yani koskoca CL'yi o PSV'den aldıkları 3 puan ile bitirirlerse şaşırmam.

Ezilmelik bir durum yok bence. Prag ve AZ'ye karsi cok net kafa kafaya oynadik kirmizi kartlar cikana kadar. Ikisinde de cok sanssizdik bence.

Young Boys da tam 2-2 yapmisken inanilmaz sanssiz bir elle oynama sonucu ilk macta 3-2 kaybettik. Sonra rovansta gol lazim diye 4-4-2 ciktik, madara olduk (ezildik diyemiyorum).

Bugunku sonuclar sunu gosterdi ki CL'de her takim her takimi yenebilir. Frankfurt'u da yenebiliriz, Bodo'dan 3 de yiyebiliriz. Futbolda var olan sonuclar bunlar. Sans artik biraz bizden yana olsun da bu sene ilk 24 yapalim.
Oynamadık renktaş

içerdeki young boys ve AZ maçları açık ara en kötü maçlarımızdı
Genel performans olarak katiliyorum ama benim dhaa cok delirdigim 3 mac var

Rigas/malmo/kiev

Buralarda birakilan 6 puan yuzunden AZ de eksik kadro ile genc dinamik takima elendik - ki kupaya aday oldugumuz bir sezondu.

Yarin gorecegiz hoca hic ders cikarmis mi diye.

Genel performans olarak katiliyorum ama benim dhaa cok delirdigim 3 mac var

Rigas/malmo/kiev

Buralarda birakilan 6 puan yuzunden AZ de eksik kadro ile genc dinamik takima elendik - ki kupaya aday oldugumuz bir sezondu.

Yarin gorecegiz hoca hic ders cikarmis mi diye.
Oyun olarak dediydim ben de

Oyun olarak dediydim ben
Orasi oyle. Ona katiliyorum zaten.

Benim 3 macta oyun tutamama derdi bence daha ciddi sorun. Tottenham macini soyluyor hoca her seferinde, neredeyse gidiyordu oda .

Bunu cozmesi lazim oncelikli olarak. Skor tutmak, oyun temposu belirlemek, aktif dinlenmek gibi seylerde gecen sezon bence sikintimiz vardi apacik.

Lookman yine kadroya alınmamış PSV karşısında. Bu herifin peşini bırakmamalıyız. Bi formül bulup ya devre arası yada bu yaz işi bitirmeliyiz

1758127554133.webp

bu ne ya

Slavia prag ne guzel kisa pas yapiyor yav

Prag attı. Bodo defansı Cuesta-Abdül defans hattı gibi izledi

Ulan 25 milyon euro değeri olan Pafos Takım'ı bile Şampiyonlar Ligi'nde Fb'nin 17 Yıldır Şmapiyonlar Ligi'nde olmaması bana kahkaha attırıyo yav :D

Bodo aynı geçen seneki Bodo. Bjk maçındaki gibi pozisyon veriyorlar, pozisyon buluyorlar. Deplasmanda olmamak iyi oldu onlara karşı.

Geri
Üst Alt