Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 50.419
- 32.337
- 3.073
city bizim maça kadar garantilemesi zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City ve Juve'nin kazanması yada beraberliği daha iyi olur bizim için. Ajax, Kairat, Benfica, Kopenhag, Marsilya(Bu gün kazanamazsa), Pafos, Oly, Prag, Bodo(Bu gün kazanamazsa), Psv(fikstür olarak), Bilbao(bu gün kazanamazsa), Frankfurt bu takımların 9 puan toplaması çok zor gibi. O yüzden sürpriz sonuçlar olmazsa 9 puan ilk 24 için yetecek. İlk 8 zaten hayaldi. İlk 16'yı da bu gün çok zora soktuk.
Bu sezon ilk çekildiğinde de yazmıştım ilk 24 olmalı gerisi kısmet diye. Oraya gidiyoruz. Bu sakatlıklar ve bu sezon topta bizi biraz sevse farklı şeyler konuşuyorduk. Bunun üzüntüsü var tabi.Görünüşe göre 20-24 arasi olucaz oradan da kol gibi rakip gelecek. Bugün her sey mahvoldu.
bu saatten sonra büyük yıkım olur geçti artık o işilk 24e kalmayalım o zaman yoksa lig gider
Ilk 36'a kalirsak hersey super olacakmis.ilk 24e kalmayalım o zaman yoksa lig gider
Bu sezon ilk çekildiğinde de yazmıştım ilk 24 olmalı gerisi kısmet diye. Oraya gidiyoruz.
Yarını bi bekleyelim rengim ben de bayağı kafa patlattım. Leverkusen sürprizi var frankfurt ne yapar onlar önemli22-24 sırasına eğer 9 puanda kalırsak. 9 puan bazı sürpriz sonuçlar olmazsa yaptığım hesaplamalara göre ilk 24 için yetecek gibi.
Union'un kalan maçları Marsilya, Liverpool, Atalanta yani 6 puan yapsalar da onları da 9 puan yapmaları çok zor. Bu gün berabere kalsaydık işi kesinleştiriyorduk. Marsilya'nın kalan maçları ise Union, Liverpool, Brugge idi onlarda bu gün kaybetselerdi 9 puan için işleri çok zordu. Marsilya maçı dışında daha çok bizi ilgilendiren maçlarda durum istediğimiz gibi.