- 4 Ağustos 2009
- 87.818
- 67.900
- 5.093
Bugunku sonuclarla Leverkusen, Juventus, Napoli bizi gecer. Marsilyanin da gecme ihtimali yuksek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leverkusen, Juve fikstürlere baktığımda zaten 9 puan toplamaları çok olası bu günkü sonuçlardan bağımsız.Leverkusen? (City'nin garantileyip bunların saf dışı kalması iyiydi)
Juve? (Bodo'nun fikstür zaten hayli zor ve 5 yapsalar da 9'u geçmeleri zordu, Juve yenilse iyiydi, onlar da 6 yaparak potaya giriyor kazanırlarsa)
dönüşünde attı juve. kenan sayesindebodo net kaçırdı 3ü
Leverkusen, Juve fikstürlere baktığımda zaten 9 puan toplamaları çok olası bu günkü sonuçlardan bağımsız.
Ajax, Kairat, Benfica, Kopenhag, Marsilya(Bu gün kazanamazsa), Pafos, Oly, Prag, Bodo(Bu gün kazanamazsa), Psv(fikstür olarak), Bilbao(bu gün kazanamazsa), Frankfurt, Union(kalan fikstürü çok zor) bu takımların 9 puan toplamasını çok zor buluyorum ben. Bu takımların maç sonuçlarında sürpriz yapmamaları lazım benim düşünceme göre. Çoğunun zaten imkansıza yakın artık 12 takımın dışarıda kalması yetiyor. Marsilya bu gün kaybetse yada berabere kalsa çok iyi olacaktı.
Juve'nin kalan fikstürü Pafos, Benfica, Monaco idi o yüzden kalan bu fikstürden 6 puan net çıkarırlardı bence. Fikstürlere de baktım ben o takımları yazarken. Marsilya bu gün yenilseydi onlar işlerini ciddi zora sokuyorlardı fikstürleri de zordu çünkü.Juve için o kadar garanti değildi bence. Şimdi hepten garantilediler. TD değişikliğinden önce çok kötüler deniyordu üstelik, gerçi Spaletti toparlayabilir takımı ama belli de olmazdı yani. Nerdeyse sırf Kenan'ın ayağına bakan bir takım...
Okan hocamız resital veriyor.Daha da sinirlendim. Yenseydik 4. sırada idik.
Delirecegim yaw. 2 tane extra oyuncu almadılar
Offffffffffff
Juve'nin kalan fikstürü Pafos, Benfica, Monaco idi o yüzden kalan bu fikstürden 6 puan net çıkarırlardı bence. Fikstürlere de baktım ben o takımları yazarken. Marsilya bu gün yenilseydi onlar işlerini ciddi zora sokuyorlardı fikstürleri de zordu çünkü.
Yemin ederim kelimeler yetersizOkan hocamız resital veriyor.
Demeye çalıştığını anladım da. Ben Benfica'nın oraya bile gelemeyeceğini düşündüm. Napoli, Real'i yenme ihtimalleri yok bence. Senin dediğin işi daha garantiye alırdı tabi. Lakin genel olarak fikstür ve puanlara baktığımda tabi yarınki sonuçlar da önemli ama 9 puan yeteceğini ön görüyorum ben ha tabi sıralama olarak 21-24 arası oluruz 9 puanda kalırsak. Biz bu gün kazansak ilk 16 hatta salaktan ilk 8 şansımız bile ciddi artıyordu. Şimdi Monaca galibiyeti ve ATL Madrid'ten puan almamız lazım ilk 16 için o da yeter mi?Yahu işte Pafos maçına garanti 3 yazardın da, diğerlerine o kadar da garanti skorlar yazamazsın ne olursa olsun... Bunların bazılarının birbiriyle (veya yarın oynayacak yine 9 puan adayı takımlarla) maçları da vardı ne güzel... Birinden biri kırılacaktı atıyorum, artık o birbiriyle oynayacakların ikisi birden 9-10 puana gelebilir.
Az önce yazdım. Çoktan elendi saydığımız Benfica bile içeride Napoli'yi yenip sonra da son hafta rotasyon yapan Real'i yense hop 9 puan oluyor... Real'i değil deplasmanda Juve'yi yense yine 9 oluyor. Bugün Juve kazandığı için "Juve içeride Benfica'yı yenemezse bu sefer de onlar 9 yapamaz o zaman" da diyemiyoruz, ona rağmen 9 yapacaklar çünkü...
Demeye çalıştığını anladım da. Ben Benfica'nın oraya bile gelemeyeceğini düşündüm. Napoli, Real'i yenme ihtimalleri yok bence. Senin dediğin işi daha garantiye alırdı tabi. Lakin genel olarak fikstür ve puanlara baktığımda tabi yarınki sonuçlar da önemli ama 9 puan yeteceğini ön görüyorum ben ha tabi sıralama olarak 21-24 arası oluruz 9 puanda kalırsak. Biz bu gün kazansak ilk 16 hatta salaktan ilk 8 şansımız bile ciddi artıyordu. Şimdi Monaca galibiyeti ve ATL Madrid'ten puan almamız lazım ilk 16 için o da yeter mi?