Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Bugunku sonuclarla Leverkusen, Juventus, Napoli bizi gecer. Marsilyanin da gecme ihtimali yuksek.

Leverkusen? (City'nin garantileyip bunların saf dışı kalması iyiydi)
Juve? (Bodo'nun fikstür zaten hayli zor ve 5 yapsalar da 9'u geçmeleri zordu, Juve yenilse iyiydi, onlar da 6 yaparak potaya giriyor kazanırlarsa)
Leverkusen, Juve fikstürlere baktığımda zaten 9 puan toplamaları çok olası bu günkü sonuçlardan bağımsız.
Ajax, Kairat, Benfica, Kopenhag, Marsilya(Bu gün kazanamazsa), Pafos, Oly, Prag, Bodo(Bu gün kazanamazsa), Psv(fikstür olarak), Bilbao(bu gün kazanamazsa), Frankfurt, Union(kalan fikstürü çok zor) bu takımların 9 puan toplamasını çok zor buluyorum ben. Bu takımların maç sonuçlarında sürpriz yapmamaları lazım benim düşünceme göre. Çoğunun zaten imkansıza yakın artık 12 takımın dışarıda kalması yetiyor. Marsilya bu gün kaybetse yada berabere kalsa çok iyi olacaktı.

Su an 25-36 arasi.takimlardan bizi eleyebilecek uc dort takim.var sadece. Hafta hafta gidip onlarin ustunde bitirmeye caliscaz. Ilk 8 hayalimiz suya dustu gibi.

Sonuçlara gel ya. Bugün salakça müthiş bir fırsatı teptik.

Leverkusen, Juve fikstürlere baktığımda zaten 9 puan toplamaları çok olası bu günkü sonuçlardan bağımsız.
Ajax, Kairat, Benfica, Kopenhag, Marsilya(Bu gün kazanamazsa), Pafos, Oly, Prag, Bodo(Bu gün kazanamazsa), Psv(fikstür olarak), Bilbao(bu gün kazanamazsa), Frankfurt, Union(kalan fikstürü çok zor) bu takımların 9 puan toplamasını çok zor buluyorum ben. Bu takımların maç sonuçlarında sürpriz yapmamaları lazım benim düşünceme göre. Çoğunun zaten imkansıza yakın artık 12 takımın dışarıda kalması yetiyor. Marsilya bu gün kaybetse yada berabere kalsa çok iyi olacaktı.

Juve için o kadar garanti değildi bence. Şimdi hepten garantilediler. TD değişikliğinden önce çok kötüler deniyordu üstelik, gerçi Spaletti toparlayabilir takımı ama belli de olmazdı yani. Nerdeyse sırf Kenan'ın ayağına bakan bir takım...

Juve için o kadar garanti değildi bence. Şimdi hepten garantilediler. TD değişikliğinden önce çok kötüler deniyordu üstelik, gerçi Spaletti toparlayabilir takımı ama belli de olmazdı yani. Nerdeyse sırf Kenan'ın ayağına bakan bir takım...
Juve'nin kalan fikstürü Pafos, Benfica, Monaco idi o yüzden kalan bu fikstürden 6 puan net çıkarırlardı bence. Fikstürlere de baktım ben o takımları yazarken. Marsilya bu gün yenilseydi onlar işlerini ciddi zora sokuyorlardı fikstürleri de zordu çünkü.

Bilbao- Slavia beraberliği de çok iyi oldu. Fikstürlerine de baktığımda sürpriz galibiyetler almazlarsa onlarında 9 puan yapma şansları çok zora girdi artık.

Juve'nin kalan fikstürü Pafos, Benfica, Monaco idi o yüzden kalan bu fikstürden 6 puan net çıkarırlardı bence. Fikstürlere de baktım ben o takımları yazarken. Marsilya bu gün yenilseydi onlar işlerini ciddi zora sokuyorlardı fikstürleri de zordu çünkü.

Yahu işte Pafos maçına garanti 3 yazardın da, diğerlerine o kadar da garanti skorlar yazamazsın ne olursa olsun... Bunların bazılarının birbiriyle (veya yarın oynayacak yine 9 puan adayı takımlarla) maçları da vardı ne güzel... Birinden biri kırılacaktı atıyorum, artık o birbiriyle oynayacakların ikisi birden 9-10 puana gelebilir.

Az önce yazdım. Çoktan elendi saydığımız Benfica bile içeride Napoli'yi yenip sonra da son hafta rotasyon yapan Real'i yense hop 9 puan oluyor... Real'i değil deplasmanda Juve'yi yense yine 9 oluyor. Bugün Juve kazandığı için "Juve içeride Benfica'yı yenemezse bu sefer de onlar 9 yapamaz o zaman" da diyemiyoruz, ona rağmen 9 yapacaklar çünkü...

Yahu işte Pafos maçına garanti 3 yazardın da, diğerlerine o kadar da garanti skorlar yazamazsın ne olursa olsun... Bunların bazılarının birbiriyle (veya yarın oynayacak yine 9 puan adayı takımlarla) maçları da vardı ne güzel... Birinden biri kırılacaktı atıyorum, artık o birbiriyle oynayacakların ikisi birden 9-10 puana gelebilir.

Az önce yazdım. Çoktan elendi saydığımız Benfica bile içeride Napoli'yi yenip sonra da son hafta rotasyon yapan Real'i yense hop 9 puan oluyor... Real'i değil deplasmanda Juve'yi yense yine 9 oluyor. Bugün Juve kazandığı için "Juve içeride Benfica'yı yenemezse bu sefer de onlar 9 yapamaz o zaman" da diyemiyoruz, ona rağmen 9 yapacaklar çünkü...
Demeye çalıştığını anladım da. Ben Benfica'nın oraya bile gelemeyeceğini düşündüm. Napoli, Real'i yenme ihtimalleri yok bence. Senin dediğin işi daha garantiye alırdı tabi. Lakin genel olarak fikstür ve puanlara baktığımda tabi yarınki sonuçlar da önemli ama 9 puan yeteceğini ön görüyorum ben ha tabi sıralama olarak 21-24 arası oluruz 9 puanda kalırsak. Biz bu gün kazansak ilk 16 hatta salaktan ilk 8 şansımız bile ciddi artıyordu. Şimdi Monaca galibiyeti ve ATL Madrid'ten puan almamız lazım ilk 16 için o da yeter mi?

Bugün bir tek Bilbao beraberliği işimize geliyor kısacası.

Sonuçta City rakibimiz değil ve ne kadar bol puan toplayıp ilk 8'i garantilese işimize gelirdi, son maçta rotasyon yapma şansları da artardı. Leverkusen evet zaten 9 puan yapması çok olası görünüyordu ama bir iki sürpriz kötü sonuçla altımıza alabilirdik.

Bodo bugün 5 puan yapsaydı bile fikstürü hayli zor olduğu için 4 daha alması çok kolay değil gibi görünüyordu. Juve 3'te kalsaydı bir ihtimal 9'u yapamayabilirdi. Artık Juve'yi altımıza alma şansımız tamamen bitti gibi. Üstelik Juve'ye son 24 yolunda rakiplerimiz olabilecek hem bizi geçip hem de Monaco ve Benfica'ya puanlar bırakma şansı vermiş olduk. Yani sonuçta yine bizim açımızdan en kötü skor oldu.

Demeye çalıştığını anladım da. Ben Benfica'nın oraya bile gelemeyeceğini düşündüm. Napoli, Real'i yenme ihtimalleri yok bence. Senin dediğin işi daha garantiye alırdı tabi. Lakin genel olarak fikstür ve puanlara baktığımda tabi yarınki sonuçlar da önemli ama 9 puan yeteceğini ön görüyorum ben ha tabi sıralama olarak 21-24 arası oluruz 9 puanda kalırsak. Biz bu gün kazansak ilk 16 hatta salaktan ilk 8 şansımız bile ciddi artıyordu. Şimdi Monaca galibiyeti ve ATL Madrid'ten puan almamız lazım ilk 16 için o da yeter mi?

Napoli-Real-Juve'den ikisini kazanma olasılıkları %10-15 falan bile olsa bence var. İkisi içeride sonuçta. Real rotasyon da yapabilir ve çok da uçmuyor bu sezon. Juve keza belki Spaletti gazı ile toparlanır ama kadrosu çok güçlü değil, o gaz bitince yine sallanabilirler... Napoli falan da belli olmaz yani...

Ben ilk 16'yı para ve UEFA takım puanı dışında çok önemsemiyorum açıkçası. Nereden hangi rakibin geleceği çok belli olmayabilir. Ancak işte 8-10. falan olursan beeelki o zaman daha zayıf rakip çekme şansın artıyor, o bile garanti değil. 21. olursun ama atıyorum belki Napoli çekersin, Sporting çekersin... 14. olursan belki düşüşe geçen bir Tottenham çekersin, hatta zor ama bir ihtimal dağılıp üst üste kayıplar yaşayan Barça çekersin ama seninle tur maçları gelene kadar toparlanırlar falan... Bugün kazansaydık ilk 8 için heyecanlanacaktım biraz işte...

Bugün en azından yenilmemek bile değerliydi... Kötü bile oynasak bir şekilde beraberliği kurtarmak lazımdı...

Geri
Üst Alt