Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.354
- 10.641
- 1.303
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok. Monaco'da Osimhen yokmuş.
Monaco(GS)- Pafos(Union) güç olarak ya o yüzden.
Asanım Psv nin fikstüre bakınca direkt elendiğini göreceksinPafos, Union, PSV, Brugge, Frankfurt bu takımların aldıkları veya alamadıkları puanlar ilk 24 puan barajını belirleyecek benim tahminim.
Aynen öyle hatta bu günkü sonuçlara göre Frankfurt yine fikstüre göre Union(bizim kadar kötü yakalamazlar diğer takımları) o 5 takımın ikisi mevcutta ilk 24 içinde zaten. O yüzden bana 9 puan yetecek ilk 24'e diye düşünüyorum.Asanım Psv nin fikstüre bakınca direkt elendiğini göreceksin![]()
Baba usg ile berabere kalsaydık şuan yaymıştık John Benjamin Toschack larımızıAynen öyle hatta bu günkü sonuçlara göre Frankfurt yine fikstüre göre Union(bizim kadar kötü yakalamazlar diğer takımları) o 5 takımın ikisi mevcutta ilk 24 içinde zaten. O yüzden bana 9 puan yetecek ilk 24'e diye düşünüyorum.
Ya arkadaslar salin gitsin. Hayat bukadar hesap yapacak kadar uzun degil. Yarina cikacagimizin garantisi varmi?