Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Boşuna hesap yapmayın bence ,eger derbide olumsuz bir sonuç alırsak psikolojik olarak çokmuş oyuncu grubuyla keciprenden bile puan alamayabiliriz o yuzden derbi hepsinden onemli

25. takımı max 5 puanda tutabilirsek büyük bir hasar almadan haftayı kapamış oluruz. Ona göre takip edelim maçları

Pafos, Union, PSV, Brugge, Frankfurt bu takımların aldıkları veya alamadıkları puanlar ilk 24 puan barajını belirleyecek benim tahminim.

Bir macla olup bittiginize degmez yaw. Monaco'ya yenilmeyiz.

Bak adam ne demis.

"İlk hedefimiz ilk 24'ün içerisinde olmak. İkinci hedefimiz ilk 16'nın içinde olup seri başında olmak. Büyük hayalimiz de ilk 8'de yer almak. Yarın kazanırsak ilk hedefimize büyük ölçüde ulaşmış oluyoruz. Maç maç düşünmemiz gerekiyor."

Oynayacağımız her kulübün hedef maçı olcaz galiba

3 maçta 1 puan son 24 kapısını aralar

USG maçı fırsatı pis tepildi

Bence Atletico'dan alabiliriz 1 puanı

Asanım Psv nin fikstüre bakınca direkt elendiğini göreceksin 👀😍
Aynen öyle hatta bu günkü sonuçlara göre Frankfurt yine fikstüre göre Union(bizim kadar kötü yakalamazlar diğer takımları) o 5 takımın ikisi mevcutta ilk 24 içinde zaten. O yüzden bana 9 puan yetecek ilk 24'e diye düşünüyorum.

Ya arkadaslar salin gitsin. Hayat bukadar hesap yapacak kadar uzun degil. Yarina cikacagimizin garantisi varmi?

Aynen öyle hatta bu günkü sonuçlara göre Frankfurt yine fikstüre göre Union(bizim kadar kötü yakalamazlar diğer takımları) o 5 takımın ikisi mevcutta ilk 24 içinde zaten. O yüzden bana 9 puan yetecek ilk 24'e diye düşünüyorum.
Baba usg ile berabere kalsaydık şuan yaymıştık John Benjamin Toschack larımızı

Liverpool 2. Gol'ü de yiyebilir bence bu Maç'ı da Psv kazanabilir yav :D

Olympiakos attı. Real Madrid oyuncuları hocayla sorun mu yaşıyor acaba?

Geri
Üst Alt