Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Foden son 2 haftaki Yunus gibi oynuyor. City'den rahatsızım.

Guardiola gerçekten tükendi bence. 2.5 senedir TD'lik namına 0 ötesi.

Ulan atamadigin gole ya kale agzida topa dokunamadın kendine gel artık

Memleketinin takimina yapistiramiyor aygir

bu inanilmaz kötü bizim icin. bodo gecebiliyor artik

"Okan Buruk Høgh'ü cok istiyor"

3 ay sonra BCT tivitleri

Futbolda koşmadığın zaman bir hiçsin. Minimum 17 18 hazır topçun olacak.

aga bizle eğleniyon mu her fırsatta OB savunuyon adam dübelini çok pis delince ne gibi bahane uydurucan bi hafta sonra

Her fırsatta OB savunmuyorum, yanlış olduğunu düşündüğüm eleştirilere karşı fikrimi belirtiyorum. Ben 2. senesindeyken OB istifa demiş birisiyim, geçen sene de 5. yıldızı taktıktan sonra gitmeli dedim. Bugün de sene sonu şamp olsak da gitmeli diyorum. Bu başka bir şey. Oturup kaavehane dedikodusu gibi saçma sapan eleştiri görünce karşı çıkmak başka bir şey.

Aynı zamanda hadi City geldi 5-0 yendi. Ok. Ama başabaş bi mücadele geçer ve 1-0 falan biter veya berabere biterse sen ne diyeceksin? Helal OB gerçekten iyi iş yaptın diyecek misin? Yoo, bu sefer Kel bizi ciddiye almadı, şans tamamen falan diyeceksin.

Ayrıca Guardiola 2 senedir nal topluyor, City taraftarı gitmesini bekler vaziyette. Senin OB'yi eleştirdiğin her şeyi Guardiola yapıyor çünkü yaklaşık 2 senedir.

Her fırsatta OB savunmuyorum, yanlış olduğunu düşündüğüm eleştirilere karşı fikrimi belirtiyorum. Ben 2. senesindeyken OB istifa demiş birisiyim, geçen sene de 5. yıldızı taktıktan sonra gitmeli dedim. Bugün de sene sonu şamp olsak da gitmeli diyorum. Bu başka bir şey. Oturup kaavehane dedikodusu gibi saçma sapan eleştiri görünce karşı çıkmak başka bir şey.

Aynı zamanda hadi City geldi 5-0 yendi. Ok. Ama başabaş bi mücadele geçer ve 1-0 falan biter veya berabere biterse sen ne diyeceksin? Helal OB gerçekten iyi iş yaptın diyecek misin? Yoo, bu sefer Kel bizi ciddiye almadı, şans tamamen falan diyeceksin.
City maçında burda ol

bu arada o maçı 5-0 kazansak bile

Pep'in tırnağı olamaz OB

City maçında burda ol

bu arada o maçı 5-0 kazansak bile

Pep'in tırnağı olamaz OB

Konu Pep vs OB değil ki. Tabii ki 1000 kere Pep herhalde. Ben öyle bir şey yazmadım zaten konuyu oraya sen getirdin.

Ayrıca Guardiola 2 senedir nal topluyor, baya daşakoğlanına döndü. City taraftarı gitmesini bekliyor.

Konu Pep vs OB değil ki. Ben öyle bir şey yazmadım zaten konuyu oraya sen getirdin.

Ayrıca Guardiola 2 senedir nal topluyor, baya daşakoğlanına döndü. City taraftarı gitmesini bekliyor.
bi tek geçen sezon kötüydü onu da sonuna doğru baya topladı yani
City taraftarı da gitmesini falan beklemiyor aksine gidecek diye ödleri kopuyor

iki sene diyon sene 2026 herif 2024'te şampiyon oldu ondan hemen önceki sezon da treble zaten

Geri
Üst Alt