Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç böyle giderse haftaya City bize gol olup yağdırır
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocamız sayesinde min 5 tane atarlarCity' City'de koyacaz.
Hocamız sayesinde min 5 tane atarlar
aga bizle eğleniyon mu her fırsatta OB savunuyon adam dübelini çok pis delince ne gibi bahane uydurucan bi hafta sonraGuardiola gerçekten tükendi bence. 2.5 senedir TD'lik namına 0 ötesi.
aga bizle eğleniyon mu her fırsatta OB savunuyon adam dübelini çok pis delince ne gibi bahane uydurucan bi hafta sonra
City maçında burda olHer fırsatta OB savunmuyorum, yanlış olduğunu düşündüğüm eleştirilere karşı fikrimi belirtiyorum. Ben 2. senesindeyken OB istifa demiş birisiyim, geçen sene de 5. yıldızı taktıktan sonra gitmeli dedim. Bugün de sene sonu şamp olsak da gitmeli diyorum. Bu başka bir şey. Oturup kaavehane dedikodusu gibi saçma sapan eleştiri görünce karşı çıkmak başka bir şey.
Aynı zamanda hadi City geldi 5-0 yendi. Ok. Ama başabaş bi mücadele geçer ve 1-0 falan biter veya berabere biterse sen ne diyeceksin? Helal OB gerçekten iyi iş yaptın diyecek misin? Yoo, bu sefer Kel bizi ciddiye almadı, şans tamamen falan diyeceksin.
City maçında burda ol
bu arada o maçı 5-0 kazansak bile
Pep'in tırnağı olamaz OB
bi tek geçen sezon kötüydü onu da sonuna doğru baya topladı yaniKonu Pep vs OB değil ki. Ben öyle bir şey yazmadım zaten konuyu oraya sen getirdin.
Ayrıca Guardiola 2 senedir nal topluyor, baya daşakoğlanına döndü. City taraftarı gitmesini bekliyor.