Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Sakin ol şampiyon köpürme hemen yaa

Bir sakinleş bir kendine gel önce

GS düşmanlığı filan ayıp oluyor

Kimseyi suçladığımız yok durum tespiti yapıyoruz

Aç seyret maçın tekrarını sonuçta İnternette duruyor

Ne demek istediğimi anla

Sonra böyle istatistik üzerinden konuşmaya gerek kalmaz diye düşünüyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum maçı izledim. Şansla kazandık diyorsun. Geldiğimizi attık diyorsun. Geldiğimizi atsak 6-2 biterdi. Gol hariç 3 kaçan net pozisyonumuz vardı. Heriflere taktik icabı topu verince herifler durmadan bize saldırmış gibi bir olay yok yani. Zaten bu heriflere topu vermeyenlerin halini görüyoruz o maçta topu verince hataya zorladik basarak.

Top, Bodo'nun zemininde normal çime göre çok daha fazla kayıyor. Belki de bu yüzden yerden zemine paralel pas atıyorlar sürekli. Ezberlemişler. Interli oyuncular paslarda zamanlama hatası yapıp duruyor.

Arka arkaya city madrid Inter i gollü yenmek nedir lan. Hele City i ezim ezim ezdiler. Yarı final yaparlarsa şaşırmamak lazım.

Bazen birbirine fena alışmış halısaha takımları ile oynarız. Ne yapsan olmaz gıcık ederler. Bodo onlara benziyor

Yapma yav ne kadar şanslıymisiz istatistikler tam dediğinin tersini söylüyor biz başka maç mi izledik? 3.87 gol beklentisi olup 23 şutun 11 ini isabetli çekip 40 kez Rcs yapan takım şansla yendi he vay sizin Galatasaray düşmanlığınıza yaEkli dosyayı görüntüle 316057

Tam aynısını atacaktım bende. Nasıl ezmedik yaw? Adamlar 3 tane tehlikeli gol pozisyonuna girmiş o da büyük ihtimal yine bizim yaptığımız mal hatalar yüzünden. Adamlar titriyordu maç boyunca hatırlamıyor musun renktaş?

Bu herif lutaroyu niye çıkarttı gol atacak adam yok. Hakanın sutlarindan da mahrumlar.

bodo inter'i 3-1 yapmış.

demek ki herkes yapabiliyormuş.

demek ki GS'ın juventus'a yaptığı matah bir şey değilmiş.

ama GS bodo'yu ...

#fatal error

:d

rezil bile değilsiniz artık. daha fazla küçülmeyin.

Bu seviyede her takım tehlikeli zor. Sonuçlara bak. Biz bodoyu önde ezmeseydik bizi de duman ederlerdi.
Bodo da bizim gibi, icerde iyiler disarda pek varlik glsteremiyorlar. Gerci en son deplasmanda atletikoyu yenip ilk24e kalmislardi

Buyuk iṣ yapiyorlar o butcelerle, bravo demek duser bize

Dostum maçı izledim. Şansla kazandık diyorsun. Geldiğimizi attık diyorsun. Geldiğimizi atsak 6-2 biterdi. Gol hariç 3 kaçan net pozisyonumuz vardı. Heriflere taktik icabı topu verince herifler durmadan bize saldırmış gibi bir olay yok yani. Zaten bu heriflere topu vermeyenlerin halini görüyoruz o maçta topu verince hataya zorladik basarak.
Ee tamam bizde bunu dedik işte

Adamlar set oyunu konusunda bizden çok daha iyiler

Biz ise her zamanki gibi topu bırakıp önde pres yaptığımız için adamlara ters geldik

Zaten attığımız gollerde yine ön alan presi ile kapıp attığımız gollerdi

Ama bunu başka maçlarda da yapıp sonuca gidememiştik

Bu maçta ise plan tuttu ve başardık bende tam olarak bunu söylüyorum işte

Neden tepki verdin buna anlamadım

Emin ol daha önceki maçlar gibi olsaydı yani girdiğimiz gol pozisyonlarını harcasaydık bu adamları da büyük bir ihtimalle yenemezdik

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bodo da bizim gibi, icerde iyiler disarda pek varlik glsteremiyorlar. Gerci en son deplasmanda atletikoyu yenip ilk24e kalmislardi

Buyuk iṣ yapiyorlar o butcelerle, bravo demek duser bize
bodo dışarıda atletico'yu yendiyse, gerçi, sanırım bizi yenemedi. biz mi çok iyiyiz, bodo mu çok kötü? ya da içeride mi iyiler, ya da dışarıda mı kötüler? dışarıda kötülerse atletico'yu nasıl yendiler? dışarıda iyilerse biz nasıl yendik? kendimi haklı çıkarmak için çabalıyorum ama bulamıyorum yardım et.

Geri
Üst Alt