Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.722
- 16.189
- 2.228
Bu sene şampiyonluğu Vikinge kaptırdılar ama rtş.bodo artık eliteserien'in babası
bi ara rosenborg'du galiba bi ara da molde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene şampiyonluğu Vikinge kaptırdılar ama rtş.bodo artık eliteserien'in babası
bi ara rosenborg'du galiba bi ara da molde
Dortmund
City
A. Madrid
Inter
Adamlar şuradan çıktılar
dahi anlamındaki -de ayrı be reyiz.Leverkusen'de 2 yaptı.
Dostum maçı izledim. Şansla kazandık diyorsun. Geldiğimizi attık diyorsun. Geldiğimizi atsak 6-2 biterdi. Gol hariç 3 kaçan net pozisyonumuz vardı. Heriflere taktik icabı topu verince herifler durmadan bize saldırmış gibi bir olay yok yani. Zaten bu heriflere topu vermeyenlerin halini görüyoruz o maçta topu verince hataya zorladik basarak.Sakin ol şampiyon köpürme hemen yaa
Bir sakinleş bir kendine gel önce
GS düşmanlığı filan ayıp oluyor
Kimseyi suçladığımız yok durum tespiti yapıyoruz
Aç seyret maçın tekrarını sonuçta İnternette duruyor
Ne demek istediğimi anla
Sonra böyle istatistik üzerinden konuşmaya gerek kalmaz diye düşünüyorum
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilginc bi anektodTop, Bodo'nun zemininde normal çime göre çok daha fazla kayıyor. Belki de bu yüzden yerden zemine paralel pas atıyorlar sürekli. Ezberlemişler. Interli oyuncular paslarda zamanlama hatası yapıp duruyor.
Yapma yav ne kadar şanslıymisiz istatistikler tam dediğinin tersini söylüyor biz başka maç mi izledik? 3.87 gol beklentisi olup 23 şutun 11 ini isabetli çekip 40 kez Rcs yapan takım şansla yendi he vay sizin Galatasaray düşmanlığınıza yaEkli dosyayı görüntüle 316057
Bodo da bizim gibi, icerde iyiler disarda pek varlik glsteremiyorlar. Gerci en son deplasmanda atletikoyu yenip ilk24e kalmislardiBu seviyede her takım tehlikeli zor. Sonuçlara bak. Biz bodoyu önde ezmeseydik bizi de duman ederlerdi.
Ee tamam bizde bunu dedik işteDostum maçı izledim. Şansla kazandık diyorsun. Geldiğimizi attık diyorsun. Geldiğimizi atsak 6-2 biterdi. Gol hariç 3 kaçan net pozisyonumuz vardı. Heriflere taktik icabı topu verince herifler durmadan bize saldırmış gibi bir olay yok yani. Zaten bu heriflere topu vermeyenlerin halini görüyoruz o maçta topu verince hataya zorladik basarak.
juve bodo'yu depte 3-2 yendi onu da yazbodo inter'i 3-1 yapmış.
demek ki herkes yapabiliyormuş.
demek ki GS'ın juventus'a yaptığı matah bir şey değilmiş.
ama GS bodo'yu ...
#fatal error
:d
rezil bile değilsiniz artık. daha fazla küçülmeyin.
bodo dışarıda atletico'yu yendiyse, gerçi, sanırım bizi yenemedi. biz mi çok iyiyiz, bodo mu çok kötü? ya da içeride mi iyiler, ya da dışarıda mı kötüler? dışarıda kötülerse atletico'yu nasıl yendiler? dışarıda iyilerse biz nasıl yendik? kendimi haklı çıkarmak için çabalıyorum ama bulamıyorum yardım et.Bodo da bizim gibi, icerde iyiler disarda pek varlik glsteremiyorlar. Gerci en son deplasmanda atletikoyu yenip ilk24e kalmislardi
Buyuk iṣ yapiyorlar o butcelerle, bravo demek duser bize
oldu mu öyle bir şey? kim haklı oldu şimdi, sadri mi? gs hak etmiyor mu, son durum ne oldu?juve bodo'yu depte 3-1 yendi onu da yaz