- 16 Haziran 2010
- 203.928
- 155.986
- 6.838
Ve gol verildi
3-3
3-3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onyedika ho yazinOnyedika asist
En çok @İskender Nikolov sevinironyedika ho yazin
bu akşam benden uzak durmanı tavsiye ederim.baltaci ne anlatmakta
Bodoyu norvecte yenemeyiz her iddiasinada girerim. Ama karsilasmacagimiz icin giremeyecez malesefbodo dışarıda atletico'yu yendiyse, gerçi, sanırım bizi yenemedi. biz mi çok iyiyiz, bodo mu çok kötü? ya da içeride mi iyiler, ya da dışarıda mı kötüler? dışarıda kötülerse atletico'yu nasıl yendiler? dışarıda iyilerse biz nasıl yendik? kendimi haklı çıkarmak için çabalıyorum ama bulamıyorum yardım et.
recep buruk veli'ye 2 yumrukla indiririm dedibu akşam benden uzak durmanı tavsiye ederim.
2 fazlaymış. yarım yumruk yeterdi. :/recep buruk veli'ye 2 yumrukla indiririm dedi
Biz de hakkettik onlar daoldu mu öyle bir şey? kim haklı oldu şimdi, sadri mi? gs hak etmiyor mu, son durum ne oldu?
takılıyorum yav zaten.Biz de hakkettik onlar da
Burası ŞL burada her şey gerçek
Sadri ne yazdı görmedim İgor Tudor başlığında gördüm en son
Bize stankovic gelsin.Bir transfer dönemini daha onyedika gelir mi korkusuyla gecirirsem sağlığım dayanmaz artıkEn çok @İskender Nikolov sevinir
İnter almazsa onu alsak keşkeBize stankovic gelsin.Bir transfer dönemini daha onyedika gelir mi korkusuyla gecirirsem sağlığım dayanmaz artık
Yapabilirler bodonun savunması titrek.Bodo turu geçti size söyleyim. Bu İnter evinde üç fark yapamaz bunlara. Yapmayı geçtim kazanabileceğini bile sanmıyorum.