Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisi? Son haberlere göre bizim maça Romen hakem gelecekmiş. Madrid- City maçının hakemi.Şayet bu hakem bizim maça verilecekse ve tabi ki şikeciler mamalamayacalsa gayet de güzel maç yönetiyor. En önemlisi de pozisyonları çok yakından takip ediyor ve uyduruk penaltı girişimlerine dönüp bakmıyor bile.
Dediğim gibi eğer şikeli bir durum olmayacaksa bu hakemi istemeleri büyük salaklık olur.
Oldu yav bir kaç kere, Barca falan atmıştı galiba ama yeni format eskisinden çok daha iyi olmuş bana kalırsa.ucube formatın haline bak şl üst turda bi takım 7 yiyor bunu en son ne zaman gördük hatırlamıyorum ceferin denen denyo istifanı ver
üst turlarda çok hatırlamıyorum admirim ben sevemedim bi türlü nedense bu formatı gerçi üst turların eskisiden bi farkı yok bu turdan sonra kalite artacak illakiOldu yav bir kaç kere, Barca falan atmıştı galiba ama yeni format eskisinden çok daha iyi olmuş bana kalırsa.
Yeni formatın akıcılıkucube formatın haline bak şl üst turda bi takım 7 yiyor bunu en son ne zaman gördük hatırlamıyorum ceferin denen denyo istifanı ver