- 22 Kasım 2008
- 11.518
- 7.091
- 2.493
PSG şu ana kadar şiir gibi top oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bariz gol sansi.Ceza sahasina girmeden pavlidisi arkadan bicti malCubarsi nasıl atıldı bu arada? Kaçırdım o kırmızı kartı ben...
Bariz gol sansi.Ceza sahasina girmeden pavlidisi arkadan bicti mal
Liverpool ilk yarı 1 tane atsana şekerim.
2. yarı heis ?
Cubarsi nasıl atıldı bu arada? Kaçırdım o kırmızı kartı ben...
Cahil cesareti var yaniAvrupa'nın en formda takımlarından olan Liverpool bile oyun üstünlüğü rakipteyken vakit geçiriyo. Oyunu soğutuyolar defans yapıyolar.Okan Beşiktaş Maç'ında hem oyun üstünlüğü hem de kondisyon anlamında Beşiktaş daha iyiyken Skor 2-0'ken Zaha - Torreira değişikliği yaptırıp Beşiktaş'a Fark attırdı..
Avrupa'nın en formda takımlarından 1'i olan Liverpool bile oyun üstünlüğü rakipteyken vakit geçiriyo. Oyunu soğutuyolar defans yapıyolar.Okan Beşiktaş Maç'ında hem oyun üstünlüğü hem de kondisyon anlamında Beşiktaş daha iyiyken Skor 2-0'ken Zaha - Torreira değişikliği yaptırıp Beşiktaş'a Fark attırdı..
Oyun üstünlüğün yok ve kondisyon anlamında rakip daha iyiyken o Maç'ın dönme ihtimali çok azdı reis..Okan'ın bazı tercihleri açısından söylediğin doğru ama örneğin mantıksız. Beşiktaş maçı tek maçlı kupa finali ve 2-0 geridesin, ben o değişikliği onaylamıyorum ama maçı çevirmek istiyorsan bir şekilde hücum etmen ve risk alman gerekiyor, vakit geçirmenin hiçbir anlamı yok. Bugün Liverpool'un, hele 0-0'ken risk alması için en ufak sebep yok, vakit geçirmesi de mantıklı, tempoyu düşürmesi de. Kendi sahalarında rövanş oynayacaklar.
Oyun üstünlüğün yok ve kondisyon anlamında rakip daha iyiyken o Maç'ın dönme ihtimali çok azdı reis..