Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

PSG şu ana kadar şiir gibi top oynuyor.

liverpool tt arena'ya gelmiş bjk ayarında 1 balla oynuyor

Liverpool'u bu sezon bu kadar ezen 1 takım görmedim.Oyun anlamında bu kadar iyiyken 2-3 Farkla kazanmaları gerekiyo..

Cubarsi nasıl atıldı bu arada? Kaçırdım o kırmızı kartı ben...

Liverpool ilk yarı 1 tane atsana şekerim.

Barça maçını izleyenler, ben PSG'nin oyunu görünce oraya döndüm, Kerem dişe dokunur bir şey oynadı mı bari? Orkun da hatta... Kırmızıdan sonra arada göz atıyorum daha çok topa sahip Benfica, derken acayip bir gol kaçırdı Kerem...

Avrupa'nın en formda takımlarından 1'i olan Liverpool bile oyun üstünlüğü rakipteyken vakit geçiriyo. Oyunu soğutuyolar defans yapıyolar.Okan Beşiktaş Maç'ında hem oyun üstünlüğü hem de kondisyon anlamında Beşiktaş daha iyiyken Skor 2-0'ken Zaha - Torreira değişikliği yaptırıp Beşiktaş'a Fark attırdı..

Avrupa'nın en formda takımlarından olan Liverpool bile oyun üstünlüğü rakipteyken vakit geçiriyo. Oyunu soğutuyolar defans yapıyolar.Okan Beşiktaş Maç'ında hem oyun üstünlüğü hem de kondisyon anlamında Beşiktaş daha iyiyken Skor 2-0'ken Zaha - Torreira değişikliği yaptırıp Beşiktaş'a Fark attırdı..
Cahil cesareti var yani

Psg neymardan mbappeden messiden kurtulunca takıma benzemiş. 1 tane koşmayan oyuncu yok çok beğendim bu turu geçerlerse kupayı almaları da süpriz olmaz.

Avrupa'nın en formda takımlarından 1'i olan Liverpool bile oyun üstünlüğü rakipteyken vakit geçiriyo. Oyunu soğutuyolar defans yapıyolar.Okan Beşiktaş Maç'ında hem oyun üstünlüğü hem de kondisyon anlamında Beşiktaş daha iyiyken Skor 2-0'ken Zaha - Torreira değişikliği yaptırıp Beşiktaş'a Fark attırdı..

Okan'ın bazı tercihleri açısından söylediğin doğru ama örneğin mantıksız. Beşiktaş maçı tek maçlı kupa finali ve 2-0 geridesin, ben o değişikliği onaylamıyorum ama maçı çevirmek istiyorsan bir şekilde hücum etmen ve risk alman gerekiyor, vakit geçirmenin hiçbir anlamı yok. Bugün Liverpool'un, hele 0-0'ken risk alması için en ufak sebep yok, vakit geçirmesi de mantıklı, tempoyu düşürmesi de. Kendi sahalarında rövanş oynayacaklar.

Okan'ın bazı tercihleri açısından söylediğin doğru ama örneğin mantıksız. Beşiktaş maçı tek maçlı kupa finali ve 2-0 geridesin, ben o değişikliği onaylamıyorum ama maçı çevirmek istiyorsan bir şekilde hücum etmen ve risk alman gerekiyor, vakit geçirmenin hiçbir anlamı yok. Bugün Liverpool'un, hele 0-0'ken risk alması için en ufak sebep yok, vakit geçirmesi de mantıklı, tempoyu düşürmesi de. Kendi sahalarında rövanş oynayacaklar.
Oyun üstünlüğün yok ve kondisyon anlamında rakip daha iyiyken o Maç'ın dönme ihtimali çok azdı reis..

Oyun üstünlüğün yok ve kondisyon anlamında rakip daha iyiyken o Maç'ın dönme ihtimali çok azdı reis..

Yani tamam da koskoca GS bir kupa finalinde "kötüyüz, şansımız az, rakip de diri" diye komple denemeyi bırakıp 2-0'a razı şekilde vakit de geçirmez. Tabi yenilgiyi kabullenmeyeceğiz diye orta sahayı komple boşaltmak hataydı o başka. O gün ona küplere bindik zaten burada. Onu yapmadan da makul oranda risk alınarak bir hücum planı devam ettirilebilirdi. 85'te bile 2-1 yapsan, panik manik derken kalan sürede 2-2 gelebilrdi. Ya da atamasak da en fazla 1 tane daha yerdik, 3-0 biterdi. Sona doğru üçü yersen o zaman boşverin tempoyu düşürün diyebilirdin, ki büyük maçlarda/finallerde falan 2-0 ve 3-0'ın senaryosu genelde böyle olur. Sınırlı sürede fark 3'e çıkınca bırakır büyük takım bile olsa. Ancak biz öyle bir kadroyla kaldık ki sahada 3-0'dan sonra sahaya yerleşecek ve oyunu tutacak, tempoyu düşürecek bir düzen oluşma ihtimali yoktu, sonuç olarak çoluk çocuk 5 yaptı...

Geri
Üst Alt