Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Bunlar nasıl penaltı bizim ligde olsa kara gece başlıkları hemn acilirdi. Hele dün interin penaltısi Allah'ım yok böyle bir penaltı. Kac defa izledim bir temas göremedim. Hakem verdi de var ne iş yapar akıl sır ermiyor

Şovalyenin de değişik bi aurası var yakışıklı değil ama çekici birisi

Lille Takım'ı bu beklerle turlarsa tebrik etmek gerek bence yav :D

Bunların asıl sebebi çeyrek final ve üstünde küçük takım istemiyorlar. Zamanında porto monaco finali oldu o gün bu karar alındı. Çeyrek final ve üstünde başustü takım istiyorlar. Geçen sene real madrid leipzig maçını izleyen varsa ne demek istediğimi anlar. Affedersiniz realli oyuncular leipzigli oyuncuları bir şey etmediği kaldı. Vinisus kafa bile atti ama hakem oralı bile değildi. Haa biz zaten buna uzak değiliz real ile çeyrek final oynadığımız ilk maç hatırlayın ne rezillikler olmuştu. Var olsaydı geçerdik falan demeyin yine gecirmezlerdi. Uefa kıçı tutuşuyor elit takımlar avrupa süper ligini kuracak diye. O yüzden bazı şeylere körler. Bu arada bvb güzel gol attı

Gol bağıra bağıra geliyorum derken lille teknik direktörü tanıdığım boydan kısa biri gibi kenardan izledi : )
Bir de golü yedikten sonra oyuncu değişikliği yaptı, çok tanıdık hareketler...

Bunların asıl sebebi çeyrek final ve üstünde küçük takım istemiyorlar. Zamanında porto monaco finali oldu o gün bu karar alındı. Çeyrek final ve üstünde başustü takım istiyorlar. Geçen sene real madrid leipzig maçını izleyen varsa ne demek istediğimi anlar. Affedersiniz realli oyuncular leipzigli oyuncuları bir şey etmediği kaldı. Vinisus kafa bile atti ama hakem oralı bile değildi. Haa biz zaten buna uzak değiliz real ile çeyrek final oynadığımız ilk maç hatırlayın ne rezillikler olmuştu. Var olsaydı geçerdik falan demeyin yine gecirmezlerdi. Uefa kıçı tutuşuyor elit takımlar avrupa süper ligini kuracak diye. O yüzden bazı şeylere körler. Bu arada bvb güzel gol attı
Hatta zamanında bizim yüzümüzden format değişmiş gruplu sisteme geçilmişti. Amaç hep aynı küçük takım istemiyorlar. Zamanında el classico ayarlayacaz diye chelseanin hakkinini nasıl yemişlerdi Barça için. Benim hatırladığım en şaibeli maç. Var olsa yine aynı sonuç olurdu.

Geri
Üst Alt